Tunnustati Muraste näomaalijat

Taas on tore tunnustus jõudnud ühe vahva Muraste inimeseni!

Facepaint.com on näomaalijate seas väga tuntud netipood, mis korraldab valdkondlikke rahvusvahelisi konkursse 4 korda aastas. Äsja lõppenud konkursi teema oli “Black & White”; osalejaid oli 53 üle maailma. Välja anti 2 auhinda: rahvahääletuse võitja, kes kogus kõige rohkem hääli ning kohtunike žürii poolt valitud võitja, kelleks osutus meie külast Ursula Otsing tööga “Valge tiiger”.

Kohtunike poolt antud tagasiside oli järgmine: “Õnnitleme kohtunike poolt väljavalitud võitjat – “Valge Tiiger”,  autoriks Ursula Otsing. Meie kohtunikele meeldis, kuidas sellel näomaalingul olid karvad välja joonistatud. Ühe meie kohtuniku meelest oli disain “hingemattev” ning väga detailne. Ursula enda valgeks värvitud juuksed muutsid tiigri karvad nagu päriselus olevateks.

Auhinnaks toreda töö eest oli kinkekaart, lisaks ilmub korraldaja kodulehel võitjast ka lugu.

Õnnitleme ka külaseltsi poolt sind, Ursula!