Uus “Meie Muraste” jõudis kohale

Oleme jõudnud järjekordse „Meie Muraste“ numbrini. Ehkki kevadpäike aina kõrgemalt käimas, on   sedakorda teieni jõudev  leht osaliselt tagasivaade möödunud tleht talvalvele, mis sügisel  avatud kogukonnakeskuse töödesse sukeldumisega meie küla ja külaseltsi jaoks taas uusi väljakutseid pakkus.

Koolimajas, spordihoones ja kogukonnakeskuses on töö terve pika talve käinud täistuuridel. Siin lauldakse, tantsitakse, joogatatakse ja võimeldakse, mängitakse palli, tehakse käsitööd,  õpitakse ja õpetatakse, peetakse tõsiseid koosolekuid, kuulatakse kontserte,  vaadatakse filme ja etendusi, astutakse niisama  läbi, peetakse plaane ja kavandatakse uusi üritusi. Ideid on alati rohkem, kui tegijaid.  Oleme tohutult tänulikud kõigile senistele ja uutele vabatahtlikele abilistele, kes jaksavad panustada külaellu oma kodu ja perekonna kõrvalt ning kellele see toob sära silmi ja rõõmu südamesse.  Oleme tohutult tänulikud ka Muraste koolile, kellega koos kogeme üksteisega arvestavat nauditavat kulgemist.

Kevad on haaramas jõudu ning taas on koduküla ootamas märkavaid silmi ja hoolivaid käsi – ikka selleks, et silm puhkaks kaunil loodusel, hoolitsetud aedadel ja majadel. Soovime, et tänavused Teeme ära! talgud ei jätaks kedagi  kardina või oma kõrge aia taha peituma.

Nüüdseks oleme avanud ka  Muraste küla(seltsi) uues kuues kodulehekülje. Soovime, et meie veebilehest saaks taas ajaga kaasas käiv ja kiiret teavet andev kanal sotsiaalmeedia kõrval. Esialgu võib leida veel pisikesi tehnilisi probleeme: lahendame need esimesel võimalusel.

Enne suurt suve on ilmumas lisaks veel kaks  lehenumbrit. Esimesse, mai alguses ilmuvasse Muraste kandi tegusaid  ettevõtjaid tutvustavasse lehte ootame  häid soovitusi ja toredaid kaastöid hiljmalt 20. märtsi paiku. Ettevõtjad, see on teie võimalus – ärge olge tagasihoidlikud! Kes saavad olla veel tänulikumad kliendid, kui oma koduküla inimesed!

Head lugemist!

Ajalehte “Meie Muraste” ehk projekti “Ajaleht Meie Muraste” rahastab Rahandusministeerium kohaliku omaalgatuse programmi vahenditest.