Näomaalingud

Murastes toimetab üks vahva ettevõte –  UULA, kelle eesmärgiks on aidata kaasa Teie unistuste täitumisele. Läbi nende tööde tuuakse  naeratuse Teie näole ning  luuakse mälestusi, mis kestavad kogu elu. Teist võib saada kaunis printsess, hirmus draakon või armas kiisu – imed sünnivad vaid loetud minutitega. Kuid kui väike printsess on suureks sirgunud, hakkab ta oma printsi otsima, onju nii? Ja kui ta oma kõige tähtsamal päeval tahab kõige ilusam välja näha, on tal jälle põhjust UULA poole pöörduda:  nende juht on professionaalne rätsep-modellist, kes on spetsialiseerunud just pulmakleitidele ja pidulikele rõivastele.

TERE TULEMAST UULA SÕPRADE RINGI!

Uula OÜ                                                                             

Ursula Otsing, juhatuse liige
Registrikood: 12693847
Aadress: Meretähe 2
76905 Muraste küla, Harku vald, Harju

E-post: ursula.otsing@gmail.com
Telefon: +372 55 31216

http://uula.ee/