MyDance “Muraste special” tantsulaager

21. mail 2016 kell 10:00 – 17:00 toimub Muraste Koolis lahe MyDance Tantsulaager alapealkirjaga “Muraste special”. Tegemist on ühepäevase põneva tantsulaagriga, mis toimub Muraste Kooli sise- ja/või väliruumides (vastavalt ilmataadile) ning kuhu ootame kõiki 7-13 aastaseid tüdrukuid ja poisse. Tantsulaagrisse on oodatud kõik huvilised, ka need, kellel puudub eelnev tantsukogemus või aktiivne tantsutrennis osalemine.Muraste_Special_uudis

Tantsulaagris tutvutakse erinevate tantsustiilidega, teeme vingeid trikke mattidel, võtame osa auhinnalisest viktoriinist ja osaleme erinevates tantsulistes mängudes. Lisaks külastavad meid mitmed üllatuskülalised.Üheskoos Taisi Laululastega viime ellu LIVE esinemise, kus Taisi Laululaps laulab ja meie üheskoos tantsime. Lisaks külastavad meid populaarsed artistid Helen Adamson ja Margus Vaher esinemisega “Ei kiusamisele”.

Päev täis seiklusi MyDance Tantsulaagris “Muraste special” sisaldab:

  • Tasuta MyDance särk
  • Tutvumismänge
  • Erinevate tantsustiilide õppimist
  • Aaretejahti – põnevad viktoriinid
  • Üllatusesinejaid – Helen Adamson ja Margus Vaher
  • Üllatusesinejaid – Laulustuudio Taisi Laululapsed
  • Lõunasööki
  • Ürituse fotosalvestus
  • Insta time – loominguline ülesanne sotsiaalmeediaga
  • Tantsulaagri tunnistust

Täpsem info ja registreerimine MyDance kodulehel