Kogukonnakoolis “Siililegi selge!” heliseb koolikell

NB! Koolitus lükkub edasi: jälgige teateid!

2016. a täiskasvanud õppija nädala (TÕN) tunnuslauseks on  “Õige aeg on õppida”. Sümboolselt just sel nädalal, reedel, 21. oktoobril kell 18.30 heliseb esimene koolikell  täiesti uues Muraste kogukonnakoolis “Siililegi selge!” Nii nagu TÕNi puhul on fookuses  õppimine ja enesetäiendamine kogu elu jooksul, püüame ka  “Siililegi selge!” koolituste sarjaga anda panuse teadmiste hankimiseks ja enesetäiendamiseks.ton-2015

Esimesel koolipäeval selgitatakse ehitus- ja kasutuslubadega seonduvat enne ning pärast kinnisvara ostmist, lektoriteks Roland Kore, Prisma Kinnisvarad tegevjuht ja Liisi Pajuste – jurist-kinnisvara spetsialist.

Edaspidi regulaarsusega kord kuus toimuvate“koolitundide” valdkondade ring pole piiratud – need saavad olema just sellised, millised on osalejate soovid.  Seega: olgem aktiivsed tegema ettepanekuid teid huvitavate teemade kohta!

Kogukonnakooli “Siililegi selge” tunnid toimuvad üldjuhul Muraste kogukonnakeskuses (Muraste koolimaja spordihoone poolne sissekäik, Lee tee 9, Muraste).

Oodatud on kõik huvilised!

kogukonnakool

Rohkem infot Muraste kogukonnakeskusest, kogukonnakeskus@muraste.ee või tel 5253128