Muraste öömatk taas tulekul!

Juba seitsmendat korda kutsub Muraste külaselts sõpru lähedalt ja kaugelt 23. veebruaril Eesti Vabariigi sünnipäevale pühendatud öömatkale. Aastate eest alguse saanud ettevõtmisest on kujunenud kaunis traditsioon, mis igal aastal aina rohkem inimesi kokku toob.

Öömatkal on kaks algusunkti:uus kits
– Kell 20 (esmakordselt) Muraste kooli juurest algava lippude ja tõrvikutega ehitud matkaselskonna viib läbi hilisõhtuse metsa ja mereääre turvaliselt Muraste paeplatsile Katre Kuusik. Katre on matkalisi vedanud selle traditsiooni algusest peale ning pole ka ime: loodusest hoolijana teab ta meie piirkonnas vist iga rada ja puud, iga lindu ja looma, seentest rääkimata!
– Kell 20.30 teeb Rannamõisa kiriku juures suursuguse alguse öömatkale Kaitseliidu Harku Rannikuikaitse Üksikkompanii. See rännakuseltskond toob Eesti Vabariigi sünnipäevale tulijad Muraste paeplatsile rivilauluga:)

Matkaliste orienteeruv Paeplatsile jõudmise aeg on 21.40, siis algab ka programm lõkke juures. 

Õhtujuhiks paeplatsil on MADIS MILLING.

Nagu ikka, lauldakse hümni, öeldakse häid sõnu sünnipäevalapsele, süüakse sooja suppi, mis keedetud Vääna jahimeeste kütitud metsanotsust. Laulu võtab üles Suurupi naiskoor Meretule.

KOHTUMISENI ÖÖMATKAL!

Lisainfo:
www.muraste.ee
muraste@muraste.ee
tel 5253128

Foto_Marko_Tiirik

Meenutus 2016. a öömatkast. Foto: Marko Tiirik