Jumestuskursus Murastes

Kõik me tahame tunda ennast ilusa ja säravana ka sombusel argipäeval. Selleks, et saaksid ennast iga hommik kiiresti valmis seada, on hea teada mõningaid jumestusnippe – tule veeda meiega mõnus hubane iluõhtu, mis just neid saladusi avab!

Kursuse toimumise aeg on 1.märtsil kell 18.30 – 21.00 Muraste kogukonnakeskuses (Lee tee 9. Muraste -Muraste koolimaja). Kursuse hind on15€! Koha koolitusel tagab ettemaks. Koolitust juhendab Tallinn Fashion Week meigitiimi juht KÄTLIN KUUSPALU või andekas profimeikar KERSTI KIIVE.

ILUÕHTU TEEMAD:
– NÄOHOOLDUS on ilusa meigi eeldus – tule ja saa teada, kuidas oma näonahka igapäevaselt ja kiirelt hooldada
– Õige JUMESTUSKREEMI VALIK – see on lihtsam kui arvata oskad, aga äärmiselt oluline jumestuse osa
– SILMAD kui peegel – mõned nipid, kuidas oma silmade ilu rõhutada
– KULMUD annavad kuni 50% jumestusest – seega on oluline teada kuidas neid rõhutada
– HUULED – õige värvitooni valimine toob silmade sära esile

Kursus on praktiline ja modelliks oled Sina ise. Iga osaleja kasutuses on peegliga koht ja materjalid, et märkmeid teha. Meigivahendid on kohapeal kõik olemas, soovi korral võid ka enda omad kaasa võtta. 

Osalemine eelregistreerimisega e-posti aadressil stuudio.parlisara@gmail.com. 

Lisainfo Muraste kogukonnakeskusest või tel 5253128