Valmisoleku päev

Edastame kutse kriisikommunikatsioonivõrgustiku loomise kokkusaamisele. 

Kutsume Sind 26. augustil kell 15:00 algavale “Valmisoleku päevale”, mille eesmärk on luua Harku valla võtmeisikute kriisikommunikatsiooni võrgustik.

Võrgustiku eesmärk on tagada asjakohane suhtlus ja tegutsemine kriisiolukordades – näiteks erakordsed loodusolud, keemiaõnnetus, ootamatu rünnak vms.

Üritusel, mis toimub Muraste koolis (aadress Lee tee 9, Muraste küla 76905, Harku vald) ning kestab 2,5 tundi, tutvustatakse Siseministeeriumi poolt koostatud “Käitumisjuhist kriisiolukordadeks” ning selle põhjal mängitakse läbi üks võimalik kriisiolukord Harku vallas.

Ürituse lõpetab ühise “Heade kavatsuste protokolli” allkirjastamine. Sellega kinnitatakse e-posti põhises võrgustikus osalemine ning kohustus edastada “Käitumisjuhis kriisiolukordadeks” ka oma kogukonnale või kollektiivile.  elutahtsad_teenused

Päevakava
· HOLi esindaja tervitussõnad, osalejate tutvumisring
· Linnalabor kirjeldab loodava võrgustiku eesmärki
· Päästeameti esindaja tutvustab käitumisjuhist
· Kriisiolukorra läbimängimine
· Heade kavatsuste protokolli arutelu ja allakirjutamine
Palun anna oma tulekust või mittetulekust teada projekti koordinaatorile Aide Tõntsile aadressil aidetonts@hotmail.com

Kutse on huvitatutele jagamiseks.

“Valmisoleku päev” toimub projekti “Harjumaa omavalitsuste kriisivõrgustiku ülesehitamine” raames. Projekti tellija on Harjumaa Omavalitsuste Liit, rahastaja Siseministeerium ning läbiviija MTÜ Linnalabor.

Info:
Aide Tõnts
Linnalabori esindaja
+358 503755620
www.aidetonts.com