Head uut 2022 aastat!

Armas Muraste!

Algas aasta 2022! Jälle on käes  aeg uuteks algusteks,  plaanideks ja väljakutseteks.  Nii ka Muraste külaseltsi elus  puhuvad uued tuuled – uued põnevad mõtted ja lennukad ideed. Muidugi ka vanu traditsioone hoiame armastusega au sees.

Uuel aastal uue hooga jätkub külaseltsis kultuurielu: kandleringid, lauluring, koorilaul, näitering, keelekursused, jooga, aeroobika, seltskonna tants, lillestuudio. Muidugi toimuvad ikka reedesed põnevad kinoseansid kõigile huvigruppidele – lastele, romantika- ja seiklusjanulistele kinohuvilistele .

Avame ka palju uusi õpitubasid , nii käsitöö  kui kunsti huvilistele, nii noortele kui vanematele.

Kohe jaanuaris  avab uksed Muraste külaseltsi ruumides Brad Jürjensi  kitarriklass kõigile vanuserühmadele. 

Kuna talv on näidanud juba oma tõelist palet, soovime meie külaseltsi ellu lisada veidi pipart, vürtsi ja kuumi lõunamaa tuuli. Tulemas on õpitubade ja kontsertide sari „Reisi kodus“, kus pakume õpitubades erinevate eksootiliste maade söögi- ja muusikakultuuri  ning palju muud põnevat.

23. Veebruaril tähistame koos EV sünnipäeva. Tulemas on  uusi ja tradistsioonilisi pereüritusi, kontserte ja pidusid.

Soovime, et uuel  algaval aastal oleme veel rõõmsamad,  avatumad ja tolerantsemad, et  aasta lõpus saaksime öelda kokkuvõtteks –  mu süda on rahul eelmise aasta toimetustega, sest need pakkusid  palju rõõmu, nalja , uusi toredaid elamusi  ja  kohtumisi sõprade ning naabritega.

Aitäh kõigile külaelu edendamise, panustamise ja kaasaelamise eest!

Koos on alati toredam!

Armastusega,

Muraste külaseltsi  juhatus