Nädal 2

TÄHELEPANU!

10.jaanuarist 2022 saab Harku vallas esitada energiatoetuse taotlusi.

Lisatud info, kust leida abi ja kuhu pöörduda. Kirjas on välja toodud nii telefonid, e-posti aadressid ja rahandusministeeriumi kodulehe aadress.

NÄDALA KAVA

10.-16. jaanuar 2022

Esmaspäev 13.45 My Dance lastele
15:40 Fa Stuudio kandlering
17:00 LIULI kandleansambel, õpetaja Kadri Mägi
19:00 Suurupi Naiskoor Meretule, dirigent Elen Ilves
19:00 Aeroobika, treener Kaja Tuisk

Teisipäev 13:00 Triinu laulustuudio
18:00 Inglise keel, õpetaja Maret Hein 18:30 Seltskonnatantsukursus edasijõudnutele, õpetaja Helen Klandorf
19:00 Suurupi Naiskoor Meretule

Kolmapäev
13:35 My Dance lastele
13:45 Fa Stuudio klaveritund
19:00 Brad Jürjensi kitarriklassi infotund toimub Muraste kooli aatriumis
19:00 Aeroobika

UUDIS! Alates jaanuarist kolmapäeviti Muraste külaseltsi ruumides Lee tee 9.

Uksed avab Brad Jürjensi kitarriklass kõigile vanuserühmadele.
Võimalik on veel registreeruda.

Brad Jürjens on kitarri õpetamisega tegelenud 20 a. Õpetanud algajaid, edasijõudnuid kui ka tegutsevaid kitarriste nii Hollywoodis kui Eestis. Brad on avaldanud 2 sooloplaati, esinenud Miami Gitar Gods 2016 a. festivalil ja koostööd teinud nimekate ansamblite ja kitarristidega.

Tule ja sa ei kahetse!

Neljapäev
12:50 Triinu Laulustuudio, soololaulutund 14:00 Fa Stuudio klaveritund
17:00 Inglise keele tund, õpetaja Maret Hein
18:30 Muraste Nimetu Näitemänguseltskond, juhendaja Anne Veesaar 18:30 Prantsuse keel, õpetaja Ines Järvsoo
19:00 Jooga, treener Daire Tammik 19:00 Suurupi naiskoor Meretule
19:00 Jooga, õpetaja Daire Tammik

Reede
19:00 Kinoõhtu Muraste koolikinos “Kupee nr. 6”

Kvaliteetfilmi sõpradele pärl! Film on auhinnatud Grand Prix Caness`i filmifestivalil, jahib võõrkeelse Oscari auhinda ja on Eestis juba publiku lemmikuks saanud ning suurt filmielamust pakkunud.

Noor soomlanna läheb rongireisile Jäämere-äärsesse sadamalinna Murmanskisse, et põgeneda keerulise armusuhte eest Moskvas. Pikal rongireisil on ta sunnitud jagama kupeed tahumatu vene kaevuriga. Ootamatu kohtumine sunnib kupee number kuus asukaid seisma silmitsi oma üksindusega ja igatsusega inimliku läheduse järele. 

Film on inspireeritud Soome kirjaniku Rosa Liksomi samanimelisest romaanist, mis võitis 2011. aastal Soome tähtsaima kirjanduspreemia, Finlandia auhinna.

TULEKUL

See talv on näidanud juba oma tõelist palet ja krõbedat külma. Seega soovime meie külaseltsi ellu lisada veidi pipart, vürtsi ja kuumi lõunamaa tuuli. Tulemas on õpitubade ja kontsertide sari „Reisi kodus“, kus pakume erinevate eksootiliste maade söögi- ja muusikakultuuri.

28. Jaanuaril – esimene reisiõhtu “Reis Kreekasse”

Õhtu 1. osa

Kreeka elufilosoofia peegeldub tugevalt kohalikus toitumiskultuuris – toitumisest ja elust ehedas Kreeka külas tutvustab Kreeka kokaraamatu autor Piret Põldsalu. Ta on tuntud hobikokk ja ettevõtja, kes on aastaid Eestisse toonud ehedaid Kreeka maitseid ning jaganud elu ja armastust oma kahe imelise kodumaa vahel Eestis ja Kreekas, oma Messiiinia kodukülas.

Hea Muraste rahvas!

Kohtume 28. jaanuari õhtul Muraste kooli aatriumis, kus räägin teile enda elust ja kogemustest Kreekas. Juttu tuleb nii suurlinna- kui külaelust, kontrastidest, inimestest, traditsioonidest, võimalustest ja muidugi Kreeka võrratust toidu- ning turukultuurist.

Löön püsti ka väikese turuleti eheda Kreeka veini ja talukaubaga, et saaksite maitsemeeli rõõmustada, keelt kasta ja ennast sel õhtul tunda, nagu mõnes Vahemere äärses rannalokaalis.

Peatse kohtumiseni! Piret Põldsalu

Õhtu 2. osa

Kui on saadud mekkida kreeka veini ja suupisteid, siis on aeg hakata tutvuma kreeka kuulsaima tantsu sirtaki sammudega. Õhtujuhid Reele ja Triinu, kes on palju aastaid kaasa tantsinud kreeka rahvamuusika ansambli “Zorbas” saatel, õpetavad neid lihtsaid ja hoogsaid tantsusamme.
Kõik saavad kaasa elada ja tantsida kuumade kreeka laulude saatel.

Kõik reisihuvilised on rõõmsalt oodatud!

Piletite ostmise saate vormistada ülekandega:
MTÜ Muraste külaselts
EE431010220207318226
Selgitus: Reis Kreekasse, lisage piletite arv.

31. jaanuaril – alustab Heddy töötuba – ilukaartide ja shokolaadi ümbriste valmistamine Muraste külaseltsi ruumides, Lee tee 9.

Heddy on kunstiande ja lahtiste kätega noor naine. Ta on eesti brändi “Mummkids” looja ja ettevõtja. Heddy on õppinud Hispaanias moekunsti ja töötanud kujundajana ning tootejuhina. Tema suureks hobiks on ilukaartide, kutsete, karpide, shokolaadi ümbriste, rahakaartide ja beebialbumite valmistamine.

Töötuppa on oodatud igas vanuses inimesed, kes soovivad oma armsaid lähedasi või sõpru meeles pidada kauni omaloodud kaardi või iluümbrisega.

Taliujumine Tilgus (aastaringselt)

Grupp kõigile, kellele meeldib Tilgu sadam, külm vesi ja tore seltskond. Tilgu Hüljeste hooaeg algab septembris. Koos on käidud alates septembrist 2013. Liituda võib igal ajal, uued hülged on alati teretulnud!

Koos supleme igal nädalal:

TEISIPÄEVAL, KOLMAPÄEVAL ja REEDEL kell 19.00

PÜHAPÄEVITI grupis kokkulepitud aegadel.

Talisuplus on tervislik nooruse eliksiir ja teeb tuju heaks!