Nädal 8

Eesti Vabariigi sünnipäeva nädal!

Tere, armas Muraste! Kätte ongi jõudnud meie armsa Eesti Vabariigi 104. sünnipäeva nädal. Teeme ettevalmistusi, ostame sini must valgeid lippe, küünlaid, kingitusi sõpradele, otsime välja rahusvärvides mütsid, sallid, käpikud ja vaatame üle oma pidulikud laudlinad. Mõtleme mida pidupäeva lauale panna, kuidas teha ise kilupirukaid ja loodame, et ilm soosib demonstratsioonile minejaid.

Murastes on ilus traditsioon Eesti Vabariigi aastapäeva tähistamiseks – s.o. pidulik ÖÖMATK, millest võtavad osa sajad külaelanikud nii Murastest kui naaberküladest. Sel aastal on juba lõkkematerjal ootel Tilgu Sadamas.

Meretule naiskooril hümn üle korratud, rahvatantsijatel triibulised seelikud kapist välja otsitud, Naiskodukaitsjad ja Kaitseliitlased ka valmis. Nii, et pidu võib alata 23.veebruaril.

Võta kaasa tõrvikud ja lipud, oled oodatud Öömatkale!

TULEKUL

28.veebruaril toimub väga populaarseks osutunud Söeportree õpituba. Hetkel on kõik kohad täis, kuid õnnestumise korral teeme korduse.

MÄRTSIS TULEKUL

K I N O

“Soo” filmi üheks keskmiseks temaatikaks on armastus. Kaunist ja salapärast tüdrukut hüütakse Metskassiks ning edevaloomuline Toomas avastab ennast järsku keset trillerlikku võitlust armastuse eest, mille panuseks on ei vähem ega rohkem kui tema enda elu. Kokkupõrkes kohaliku jõhkardi Madjakaga lööb välja Toomase vastuoluline loomus ja tal tuleb nüüd korraga võidelda nii “”sookolli”” kui ka iseenda sees kasvava ebakindlusega. Et näha millise lahenduse kogu asi saab pead viima enda sammud kino poole!

UUS!

No kellel siis poleks probleemi? Kui tunned, et vajad kogenud meigikunstniku näpunäiteid ja uusi värskeid soovitusi meigimaailmas, siis JUST SULLE on see õpituba.

Soovituslikult võta kaasa oma lauapeegel ja meigitarbed, võibolla ei ole sa neist mõnda veel kasutanud ja leiad hoopis uusi võimalusi. Kohapeal on olemas ka uusi meigivahendeid, mida saad julgelt proovida.