Nädal 44

Tere, armas Muraste! See nädal toob kaasa isadepäeva, sellel päeval võib teha kõike koos armsa isaga või meenutada mõnusaid ammuseid koosveedetud aegu. Vaata, mida pakub Muraste külaselts koostegemiseks….

LAUAMÄNGUDE PÄEV – igale eale

Võta kaasa isadepäeva puhul kaasa isa ja vanaisa. Emad on ka oodatud

12. nov. kell 12.00-14.00 Muraste kooli aatrium (Lee tee 9)

Pilet: 5.00 eur

Lauamängu päev on igas eas lastele ja täiskvasvanutele.
Oodatud on nii kogenud lauamängurid kui ka need, kes lauamängudest veel midagi ei tea. Kohapeal on Brain Gamesi kogenud juhendaja, kes tutvustab mänge, õpetab reegleid ning aitab kõige vajalikuga.
Mängida on võimalik eri moodi – saab üksi, paaris ning ka ühtse meeskonnana. Mängude pikkus ja keerukus sõltuvad mängust – mõni kestab vaid paar minutit, teised aga võivad kesta rohkem kui 15min. Ürituse vältel saab proovida mitmeid erinevaid mängeMängude valikus on: “Speedy Roll”, “Carcassonne junior”, “Outfoxed”, “Hallicups”, “Icecool”, “Soolapuhujad”, “Sushi go”, “Ainult Üks”, “Codenames” ja “Klask” ja kui on erisoove, andke julgelt märku
Lauamängud pakuvad suurepärast meelelahutist, koosolemise rõõmu ja õpetavad lastele kaotamist.
https://diktor.geenius.ee/…/brain-gamesi-juht-virko…/

KÕRVARÕNGASTE MEISTERDAMISE ÕPITUBA

28. nov. kell 18.30

Muraste külaseltsis (Lee tee 9)
Osalustasu: 30.00 eur

Vajalik eelregistreerimine: muraste@muraste.ee , info: 5848 9661

Tule veeda loominguline õhtu ehete meisterdamise õpitoas – disainime, voolime, küpsetame ja viimistleme polümeersavi.
Töötoas lood endale kaks paari kõrvarõngaid: igapäevased ja pidulikud.
Polümeersavi voolimine on lihtne ning annab lõputuid võimalusi ehete loomiseks. Savi värvivalik on rikkalik ning ehete disain on Sinu enda välja mõelda.Töötuba kestab 2 tundi.
Oodatud on nii lapsed kui ka täiskasvanud.
Osaleja panus on 30 eurot (juhendamine, materjalid, küpsised ja tee).Töötuba juhendab kunsti- ja disainiõpetaja Marell Rõss, kes on lõpetanud Tartu Kunstikool Pallase naha- ja disaini eriala ning teinud Tartu Ülikoolis pedagoogika magistrikraadi. Igapäevaselt õpetab ta põhikoolis lapsi joonistama, maalima ja meisterdama. Lisaks koolitööle on tema suureks kireks erinevatel teemadel õpitubade läbiviimine. Õpitubade kohta saab täpsemat infot www.sinuloovus.com.
Loomult on Marell rõõmsameelne, loominguline ning hea suhtleja.