Batuudijuss

Batuudijuss – on pereettevõte, kes alustas täispuhutavate batuutide rendiga 2012 aastal.batuudijuss
2015 aasta juuni seisuga on meil 22 aktiivset töötajat ja neli lepingulist koostööpartnerit, kes kõik tegelevad sellega, et Teie lastel oleks kasutada turvaline ja puhas batuut. Batuutide valikul oleme lähtunud ennekõike ohutusest. Meil ei ole katusega batuute, et vältida lämbumisohtu voolukatkestusel. Meiepoolsel paigaldusel on batuudid suurte vaiadega maasse kinnitatud ja vajadusel turvatud lisakinnitustega. Sõltuvalt pinnasest kasutame vajadusel ka maa sisse keeratavaid kinnitusvaiasid, mida ei ole võimalik ilma keeramata välja tõmmata. Kivise pinna jaoks ja asfaldile paigaldame ainult juhul, kui batuudi saab turvaliselt kinnitada lähedal asuvate puude või rajatiste külge, või paigaldame platsile tüüblitega ajutised kinnitusvaiad. Inimelu on olulisem kui rikutud pinnas. Kui soovid rohkem infot meie teenuse ohutuse kohta, helista 51 08 490 (Jaanus)