Nädal 24

Tere, armas Muraste! Suvi meie lemmik. Juulis külaselts puhkab, aga augustis juba 10. kuupäeval on Muraste KÜLAPÄEV. Ootame kõiki tegusaid kodukohvikute pidajaid osalema! Vaata, mis seekord kavas on ja ära unusta autokinno pilet osta!

MURASTE KODUKOHVIKUD avatakse 10. – 11. AUGUSTIL.

Jälle on võimalus kutsuda oma aeda külla sõpru, naabreid ja külalisi kogu Harku vallast, et pakkuda oma koduse köögi hõrgutisi ja perede reliikviateks kujunenud retseptide järgi tehtud imemaitsvaid sööke

Registreerumise link ja nõuded on leitavad vormilt:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScnfTHtC2FnLw…/viewform

23. juunil kell 17 jõuab VÕIDUTULI Paldiskist Tilgu sadamasse.

🪔 Jagame võidutuld Harku valla küladele ja kõigile soovijatele, kel oma tõrvik või latern kaasas.
🎤️ Esineb Svjata Vatra
🔥 Süütame ühiselt jaanitule, avatud on kohvik, lisaks üllatusesinejad!

Üritus on tasuta! Tule kogu perega.

MURASTE KÜLA TSIRKUS


Üritus on TASUTA
10. augustil kell 16.00
Muraste kooli aatriumis ja õues
Lee tee 9
TSIRKUS:
1. Tsirkus kohvris – mullishow, źonglöörimine, mustkunst, kloun ALEX, seebimulliprintsess KATARINA ja nutikas koer JUSTAS
2. Mustkunstnik MARKO – tuvid, jänes ja mustkunstimaagia trikid
3. MONORATTA TRIKID – Sylvain OUALLA – Prantsusmaalt
BATUUDID
LASTEMÄNGUD ÕUES
AVATUD KOHVIK (arveldame sularahaga)
minipannkoogid
koogid
soolased suupisted

AUTOKINO

MULGID TULEVAD

10. juuni kell 22.00
Muraste Paeplats
Piletid eelmüügist 5.00 eur
https://pilet.pro/toode/autokino-vigased-pruudid/

Autode arv piiratud!
Harku valla inimeste hääletuse tulemusena valiti seekord AUTOKINNO film: VIGASED PRUUDID
Palume autoga kohale tulla 30 min enne algust, et parim koht saada.
MÜÜME: POCORNI&PEPSIT

Ei tea siin ilmas keegi hullemat juurikat kui üks sajandivahetuse aegne Eesti taluperemees. Ja kui see juhtub veel mulk olema, siis on asi ikka päris hull. Naisterahva pisarad ja arukas jutt on temale nagu hane selga vesi. Säärane mees on ka Mulgimaalt Läänemaale elama sattunud Mart. Ei kuula ta kedagi ja talitab ikka nii, nagu tema isa teda omal ajal õpetas. Isegi oma laste eluõnne on Mart ära otsustanud, nii et tütred Miina ja Leena ainult mulkidest vennapoegadele kõlbavad. Ei aita siin noorikute ohked ega kaebed, kuigi nende südamed löövad salamisi hoopiski Läänemaa noormeeste Joosepi ja Juhaniga ühes rütmis. Aga kuna armastusel on juba kord imelik jõud, mis isegi kana mesipuusse lennutab kui tarvis, ei kavatse noored sellise saatusega leppida. Kus sõnad ja veenmine ei aita, tuleb appi võtta kavalus. Esialgne lihtne plaan mulkidest väimehi ninapidi vedada muutub sündmuste arenedes üha pöörasemaks, kuni Joosep ja Juhan leiavad end lõpuks naiseriietes kaugeid kosilasi tõrjumas.

Eduard Vilde vigased pruudid ärkavad taaskord ellu, tõestades ühelt poolt rahvakirjaniku annet kergeks meelelahutuseks, teisalt aga tuntud klassiku uue aja kuulutust, milles noorem põlvkond otsustavalt vanemale vastu hakkab ja ise oma eluõnne üle otsustada soovib.

Filmis „Vigased pruudid“ mängivad mulkidest kosilasi Pääru Oja (Enn) ja Kaspar Velberg (Jaak). Noored armastajad on Maarja Johanna Mägi (Leena), Oskar Seeman (Joosep), Maria Teresa Kalmet (Miina), Simo Andre Kadastu (Juhan). Teistes osades Harry Kõrvits (Lipuvere peremees Mart), Tarvo Vridolin (mölder), Meelis Rämmeld (kasakas) ja Margo Mitt (kõrtsmik).

Filmi režissöör ja operaator on Ergo Kuld

LOLALA Lauluteater


15. sept. kell 16.00
Muraste aatriumis Lee tee 9

Piletid eelmüügist:
https://pilet.pro/toode/pereband-lolala-murastes/

Eelmüügist piletite hinnad:
Pilet kuni 23.06.2024 = 8 Eur

Pilet 24.06.-01.08.2024 = 10 Eur
Pilet 02.08.-01.09.2024 = 12 Eur
Pilet 02.09.-15.09.2024 = 15 Eur
Pilet kohapeal = 20 Eur

Perebänd LOLALA tuleb meile külla! YouTube’s tuntust kogunud lastelaulude kanali LOLALA Anna ja Arian pääsesid ekraanilt välja ja tulevad koos meiega laulma, tantsima ja mängima.

Esitusele tulevad kõigi lemmikud “Krokodill Villi”, “Potilaul”, “Proovin uusi asju”, “Koristamise laul”, “Vannilaul” ja paljud teised. Kindlasti saab kuulda ka laste palavalt armastatud laule nagu “Meie talu loomad”, “Jänku laul”, “Suur ja väike” ja teisi hitte

Lolala on Anna Kuchinsky ja Arian Levini pere südameprojekt, mis sai alguse detsembris 2019, kui nende esimene laps oli vaid 6-kuune. Kuigi Lola sündis laulja-lauluõpetaja ja helilooja perre, oli värskete vanemate lastelaulude repertuaar peaaegu olematu. Kuna oskuste ja kogemuste pagas oli piisav, otsustati laulud lapsele hoopis ise kirjutada.Tundus, et nõudlus uute lastelaulude järgi võib olla ka teistel vanematel, nii et laulud jagati ka YouTube’s. Siit saigi alguse Lolala teekond!