Liikumisklubi 3. sünnipäev

Muraste Liikumisklubi hakkab jõudma väikelapseeast koolieeliku staatusesse. Selle tähistamiseks koguneme esmaspäeval, 30.05 kell 19 kogukonnakeskuse juures. Meil on suur rõõm, et rulluisutajaid tuleb juhendama Mihkel Kihva, nagu see oli ka klubi päris esimesel sündmusel maikuus 2013.Liikumisklubi kuulutus 30.05.16 3 sünnipäev

Seega – kõik rulluisuhuvilised – nii klubiliikmed kui kõik teised – kiiver pähe ja kohale! Mihkel õpetab, kuidas sõita, pöörata, pidurdada ja kuidas kukkumise korral end säästa. Seejärel suundutakse kergliiklusteele, et nahk soojaks sõita. Igaüks liigub just sellises tempos, nagu soovib. Kepikõndijad siirduvad samal ajal terviseradadele Anneli vedamisel.

Pisikese tähtpäeva puhul on kohane meelde tuletada ka klubi toimimispõhimõtteid. Muraste Liikumisklubi on vabatahtlik mitteformaalne ühendus Muraste Külaseltsi juures, mida veavad vabatahtlikud liikumispisikud Kaire Taberland ja Anneli Habicht. Liikmeks astumiseks on vaja vaid sõlmida kokkulepe iseendaga, et liigutakse vähemalt kolm korda nädalas vähemalt 30 minutit korraga. Klubisse kuulumine võimaldab kasutada Tabasalu Spordikeskuse teenuseid 20% soodsamalt. Siinkohal aitäh Tabasalu Spordikompleksile hea koostöö ja toetuse eest! Klubiga liitumiseks tuleb saata oma nimi, e-posti aadress ja kontakttelefon e-postile liikumisklubi@muraste.ee. Liikmemaksu ega muid siduvaid kohustusi liikmetele ei ole.

Klubi korraldab ühisliikumisi kord kuus ja nendel on osalema oodatud nii liikmed kui kõik teised liikumishuvilised. Muraste Liikumisklubis ei võistelda vaid liigutakse ja see kajastub ka nimes – tegemist ei ole spordiklubiga:) Ühisliikumistel tegeldakse erinevate liikumisviisidega vabatahtliku asjatundja juhendamisel ning eelistatult värskes õhus. Klubi on põhiliselt suunatud täiskasvanutele, kuid kõnni- ja matkaüritustel suudavad kaasa lüüa ka keskmist ja suuremat sorti lapsed. Ühisliikumiste lõpus loosime auhindu, mille on välja pannud klubi toetajad Dermoshop.ee ja Tarplani Kaubandus. Aitäh toetajatele!

Liikumisklubil on oma grupp ka Facebookis nime all Muraste Liikumisklubi.

Kohtumiseni 30. mail kell 19!  Lihtsalt liikuma!

Liikumispisikud Kaire ja Anneli