Alanud on konkurss “Harku valla kaunis kodu”

Harku Vallavalitsus palub eramuomanikke ja korteriühistuid, koole ja lasteaedu ning ettevõtteid osalema heakorrakonkursile “Harku valla kaunis kodu“ 2016.

aed

Konkursile võivad oma eramu, korteriühistu, kooli, lasteaia või ettevõtte aia esitada kõik valla kinnistuomanikud; iga vallakodanik võib konkursile esitada ka naaberaia või teisi vallas asuvaid kauneid aedu.
Palume teatada osalemissoovist-soovitusest Harku Vallavalitsusele kirjalikult e-posti teel Marion.Aare@harku.ee või suuliselt telefonil 600 3866. Kui esitate konkursile naabri või lähikonnas oleva aia, palume võimalusel osalemist arutada ka konkursile esitatud objekti omanikuga.
Kandidaatide konkursile esitamise viimane tähtaeg on 31.07.2016.
Hinnatakse järgmist: objekti üldmulje, välishooldus ja sobivus maastikku, haljastus (lilled, hekid, puud jne), dekoratiivelemendid (sepised, skulptuurid, välikaminad, kiviaiad jne).
Konkursi tulemused teeb kindlaks vallavalitsuse poolt moodustatud komisjon, kes teostab osalevate objektide ülevaatuse 1. augustist kuni 30. septembrini ning seejärel esitab võitjad Harku Vallavalitsusele kinnitamiseks.
Võitjaid autasustatakse tänukirja, meenelise auhinna või aiakaupluse kinkekaardiga.
Ootame rohket osavõttu!

Allikas: Harku vald