“Hollywoodi filmitähed” tulevad Murastesse

Laupäeval,  20. jaanuaril kell 16 saab Muraste koolimaja aatriumist taas improviseeritud teatrisaal: teie ees on Komöödiateater etendusega “Hollywoodi filmitähed”.
Osades meie oma  teatritähed Helgi Sallo ja Katrin Karisma.

hollywoodEtendusest: Selle loo peategelasteks on kunagised filmikunsti superstaarid Bette Davis ja Joan Crawford, kes on mõlemad ka Oscari pälvinud. Alles oma karjääri lõpus mängivad nad esimest korda samas filmis ja muidugi puhkeb halastamatu konkurents. Selles sõjas on kõik vahendid lubatud. Mõlemad kiristavad hambaid, aga peidavad selle teeseldud naeratuse taha. Rafineeritud solvangud ja vaimukused lendavad mõlemas suunas ja kumbki ei kavatse alla anda.

Paratamatult tekib küsimus, kas meie eesti primadonnad on ka midagi taolist läbi elanud? Olid ju nemadki Estonia teatris nii kolleegid kui konkurendid. Sellele küsimusele oskavad vastata ainult nemad ise, meie võime ainult oletada vastavalt oma rikutuse tasemele. Ja nautida mõlema kirglikult esitatud rolle ning otsustada, kumb siis ikkagi seekord peale jäi, kas Helgi Sallo või Katrin Karisma?

Pühendatud Katrin Karisma 70. juubelile.  Inglase Anton Burge’ tragikomöödia (originaalis „Bette ja Joan“) maailmaesietendus oli 2011 Londoni Arts Theatre’s.  Muide, Ameerikas valmis äsja 8-osaline seriaal „Vihavaen – Bette ja Joan“, kus neid staare mängivad Jessica Lange ja Susan Sarandon.

Improviseeritud teatrisaali uksed avatakse kell 15, töötab kohvik.

PILETID hinnaga 15€ / 13€*  Muraste kogukonnakeskuses (Lee tee 9, Muraste; E-N 9-19, R 9-15)
* õpilased, seeniorid; 

LISAVÕIMALUS PILETI OSMISEKS: Palju on uuritud võimalust osta pilet eelmüügist ilma kogukonnakeskusesse kohale tulemata ja saada see kätte enne kontserdi algust. See võimalus on nüüd olemas:
Kandke, palun, piletiraha Mu
raste külaselts MTÜ kontole EE221010220201766227 (kindlasti just sellele sihtotstarbega tehtud erikontole!!!). Palun kirjutage maksekorraldusele: teater, mitu piletit ja teie nimi ning tehke selle kohta pisike teavitus aadressile kogukonnakeskus@muraste.ee või helistades 5253128
Niimoodi ostetud piletid saate kätte enne kontserdi algust koolimaja peasissekäigu juures oleva piletimüügilaua juures (piletitele on märgitud teie nimi). Muidugi võite piletitele järele tulla ka varem.

Lisaks saab pileteid osta Piletilevi ja Piletimaailma vahendusel

Info ja broneerimine kogukonnakeskus@muraste.ee, 5253128 (Aule)