Graafikakursus Murastes.

Ootame huvilisi Muraste kogukonnakeskuses 10. aprillil kell 18.30 algavale graafikakursusele.

Läbi aasta (2x kuus, teisipäeviti kl 18.30 -20.30) vältaval graafikakursusel läbitakse koos klassikalised, uuemad ja päris eksperimentaalsed graafikatehnikad vasesöövitusest digikoopia ülekandeni (üle 30 tehnika, sh linoollõige, koopiaülekanne, kuivnõel, materjaliktükk, kollograafia, karborundum, siiditrükk jne jne) .

lembe2Graafika on põnev, sest kunagi ei ole tulemus täpselt ette aimatav. Sageli juhtub, et tehnika teeb pool pilti ise valmis või pakub lahendusi, mille peale ise poleks tulnudki. Kõige olulisem ei ole graafika tegemisel mitte joonistusoskus, vaid oskus nautida protsessi, ise- ja ühistegemist. See protsess on haarav ning enamasti sõltuvust tekitav. Trükkida saab kõike: teoseid seinale, postkaarte,  eksliibriseid. Lisaks erinevatele paberile trükitavatele tehnikatele saab nüüd trükkida ka tekstiilile (T-särgid, kardinad, laudlinad jne). Kõik ideed saavad kuju.

Usume, et meie tundides hakkab käima muhe seltskond, kes üksteist loominguliselt sütitab.

Juhendaja:  tunnustatud graafik, murastelane Lembe Ruben

Osalustasu 15 € võib tasuda iga korra eest eraldi või perioodimaksena.  Osalustasu sisaldab tööks vajalikke materjale ja tööriistu.

Info ja registreerimine  hiljemalt 3. aprilliks (või kuni grupi täitumiseni)  kogukonnakeskus@muraste.ee, 5253128 (Aule)

Fotod töödest: Lembe Ruben
6     2    4    7     3    5