Vajame jaanitule korraldamise eestvedajat!

Et jaanipäev on juba õige varsti käes, siis nüüd tuleb üks väga põnev väljakutse!

Saadame koolitusele (tasume osamaksu) jaanipäevühe rõõmsa, julge, tarmuka, nutika Muraste (kandi) inimese, kes oleks koos Muraste külaseltsiga valmis vedama/organiseerima jaanitule Muraste paeplatsil.

Koolitus toimub 17. mail kl 10-17 Tallinnas ning kursuse märksõnad on imeline jaaniaja kombestik, maagilised ettevõtmised ja uskumused rahvatraditsioonis, muistendid, regilaulud; unustatud kombestikumängud, laulumängud, jooksumängud, jõu- ja osavusmängud.

Kui sa tundsid end ära ja oled valmis väljakutse vastu võtma, siis anna KOHE endast teada Aulele 5253128 või tule läbi kogukonnakeskusest – saad rohkem infot! Kuulutus aegub siis, kui see on siit seinalt maha võetud!

Start!