Murastes toimuvad Harjumaa meistrivõistlused vene kabes.

2015. aastal taaselustas Harjumaa Spordiliit koos Eesti Kabeliiduga Harjumaa meistrivõistlused  vene kabes, mis seekord toimuvad laupäeval, 23. aprillil Muraste koolis. Turniiri avamine on kell 11:00. Turniir mängitakse šveitsi süsteemis ning ajakontrolliks on 15 minutit + 5 sekundit igale käigule. Sõltuvalt osavõtjate arvust mängitakse kas üks turniir või eraldi turniirid meestele ja naistele. Loodame osavõtjate hulgas näha ka mitmekümnekordset Eesti meistrit suurmeister Arno Uutmad ning paljusid teisi Harjumaa paremaid mängijaid. Samuti ootame kõiki harrastajaid Murastest kodukoha võistlustele osalema.

Turniiri korraldamisele on õla alla pannud Harjumaa Spordiliit, Eesti Kabeliit, Tabasalu Kabeklubi ning Harku valla ettevõtted. Tabasalu Kabeklubi ootab ühtlasi kõiki lapsi ja noori kolmapäeviti kell 18:00 kabe trenni Tabasalu Ühisgümnaasiumis.

(Tekst: Tarmo Tulva, Eesti Kabeliidu president)