Kuusalurahva Teater tuleb Murastesse!

Reedel, 28. oktoobril 2016 on Muraste koolimaja aatrium lustliku lavastuse päralt: Marcel Aymee etendusega “Teise mehe pea” on meile külla tulemas Kuusalurahva Teater!plakat_teise_mehe_pea_muraste-page-0

 “Teise mehe pea” – see on lugu süüst ja süütusest, tõest, õigusest, õiglusest ja ebaõiglusest ning nagu prantslaslikule elulaadile kohane, on kogu lugu põimitud läbi pikantsete armuafääridega.

Loo peategelasteks on ekslikult surma mõistetud muusik Jaques Valorin (Joonas Pürg), süüdimõistmise saavutanud prokurör Frederic Maillard (Kaupo Parve) ning surmamõistetu, aga miks mitte ka prokurör Maillard’i “heategija” Roberte Bertolliet (Ene Valdmann).

Kogu loo keskpunktiks on 1. juunil Baccara tänaval toimunud jäle mõrv ning samal ajal aset leidnud pikantne kokkusaamine ühes odavas hotellis. Lugu ise on risti-rästi põimitud armastuse, vihkamise, tõe nõudmise ja selle väänamisega. Tänu erinevatele vahejuhtumitele ning vaatenurkadele saavad mõisted „õiglus“, „ausus“, „au“ ja isegi “armastus” uued ja ootamatud vaatenurgad.

Lavastaja: TÕNU TAMM ; Mängivad: Pierrette (Maillard’ide teenijanna) –INGE AUN või INGE LUKME, Juliette Maillard (prokurör Maillardi abikaasa) – TIIA KUMM, Prokurör Frederic Maillard (edukas kohtuametnik) – KAUPO PARVE, Prokurör Bertolier (Maillard’i vanem kolleeg) – ENN KIRSMAN, Roberte Bertolier (prokurör Bertolier’i abikaasa) – ENE VALDMANN, Valorin (surmamõistetud muusik) – JOONAS PÜRG, Lambourde (Alessandrovici kaastööline) – TERJE MULTER, Gorina (Alessandrovici kaastööline) – ELVI REINVALD, Luisa (Alessandrovici parem käsi) – INGE AUN, Gustave Dujardin (Baccara tänava mõrvar) – MART ALMERS, Alessandrovici (riigi peremees) – KAUPO RÜÜTSALU.

Pildigaleriid saab silmitseda siit.

Töötab Rannikupidude kohvik!

PILETID eelmüügis Muraste kogukonnakeskuses  (E-R 10-17 ja N 10-15) hinnaga 6€ ja 4€ (õpilased ja seeniorid). Etenduse päeval piletid vastavalt 8€/6€.

NB! Lisavõimalus osta pilet ilma eelnevalt kohale tulemata:
1) kanna piletiraha Muraste külaselts MTÜ kontole EE221010220201766227 (kindlasti just sellele sihtotstarbega tehtud erikontole!!!).
2) Maksekorraldusele kirjuta: teater, mitu piletit ja nimi ning seejärel tee selle kohta väike teavitus muraste@muraste.ee.
3) Niimoodi ostetud piletid saab mugavalt kätte enne etenduse algust koolimaja peasissekäigu juures oleva piletimüügilaua juures (piletitele on märgitud siis sinu nimi). Muidugi võid piletitele Muraste kogukonnakeskusesse järele tulla ka varem!
Info ja broneerimine muraste@muraste.ee, 5253128

plakat_teise_mehe_pea_muraste-page-0