Kohtume öömatkal!

Juba seitsmendat korda kutsub Muraste külaselts sõpru lähedalt ja kaugelt 23. veebruaril Eesti Vabariigi sünnipäevale pühendatud öömatkale. Aastate eest alguse saanud ettevõtmisest on kujunenud kaunis traditsioon, mis igal aastal aina rohkem inimesi kokku toob.

Öömatkal on kaks algusunkti:uus kits
– Kell 20 (esmakordselt) Muraste kooli juurest algava lippude ja tõrvikutega ehitud matkaselskonna viib läbi hilisõhtuse metsa ja mereääre turvaliselt Muraste paeplatsile Katre Kuusik. Katre on matkalisi vedanud selle traditsiooni algusest peale ning pole ka ime: loodusest hoolijana teab ta meie piirkonnas vist iga rada ja puud, iga lindu ja looma, seentest rääkimata!
– Kell 20.30 teeb Rannamõisa kiriku juures suursuguse alguse öömatkale Kaitseliidu Harku Rannikuikaitse Üksikkompanii. See rännakuseltskond toob Eesti Vabariigi sünnipäevale tulijad Muraste paeplatsile rivilauluga:)

Õhtujuhiks Muraste paeplatsil on MADIS MILLING.

Nagu ikka, lauldakse hümni, öeldakse häid sõnu sünnipäevalapsele, süüakse sooja suppi. Laulu võtab üles Suurupi naiskoor Meretule. Lisaks on seekord Paeplatsil ka tegevused lastele – Naiskodukaitse Harku jaoskond hoolisteb selle eest!

KOHTUMISENI ÖÖMATKAL!

Lisainfo:
muraste@muraste.ee
tel 5253128