Uued tegevused tulekul

lahetervusKoostöös Muraste kogukonnakeskusega pakub www.lahetervis.ee võimalusi Murastes õhtusteks tegevusteks.  Tegevustega alustatakse huviliste olemasolu korral ja/või gruppide täitumisel.

Registreerumine ja info: info@lahetervis.ee, tel.56903049,
Üldinfo Muraste kogukonnakeskusest.

BEEBIVÕIMLEMINE JA MASSAAZITUND 

Tunni toimumise aeg: Üks kord nädalas. Õhtune grupp

Hind: kuutasu on 29 euro


•    1–3 kuu vanustele, •    4–5 kuu vanustele, •    6–9 kuu vanustele, •    9–12 kuu vanustele
Beebivõimlemise rühmatunnid on üles ehitatud kasutades lapse eale vastavaid füsioteraapilisi harjutusi, mis toetavad beebi õiget füüsilist arengut.  Tundide käigus õpime lihtsamaid massaazivõtteid, teeme harjutusi lihaste tugevdamiseks ja beebi motoorse arengu toetamiseks. Beebivõimlemisse on oodatud beebid koos vanematega.
JOOGA TÄISKASVATUTELE

Tunni toimumise aeg: Teisipäeviti kell 19 Muraste koolimajas (sisenemine spordihoone poolsest uksest, II korrus)

Hind: kuutasu on 29 euro

 

 

Jooga harjutused kaela, turja ja selja pingete vabastamiseks.Joogatundides õpitakse tundma oma keha, hingamist ja meeleseisundit. Selleks pakub praktiline joogaõpetus mitmesuguseid vahendeid, nagu füüsilised harjutused, hingamistehnikad ja -ratsioonid, helid ja mantrad, käte asendid, kujustamine, meditatsioon. Kõik joogaharjutused on kohandatud inimeste võimalustele ja vajadustele, mistõttu on traditsiooniline jooga hästi sobiv ka põhjamaa inimesele. Nii saab joogaga tegeleda iga soovija sõltumata painduvusest, kehakaalust, east või tervislikust seisundist, harjutused ei ole füüsiliselt rasked. Spetsiifilise terviseprobleemi korral on soovitav võtta eratunde.
PROFÜLAKTILINE RAVIVÕIMLEMINE LASTELE

Tunni toimumise aeg: Üks kord nädalas. Õhtune grupp

Hind: kuutasu on 24 euro

 

Spordi tegevust viivad läbi liikumisravi spetsialistid ja võimlemisinstruktorid. Harjutused aitavad säilitada õiget rühti ja skeleti-lihassüsteemi tööd. Spetsialist viib läbi profülaktilise töö lampjalgsuse ning selgrookõverduse ennetamisel.
TERVISEVÕIMLEMINE
TÄISKASVATUTELE
Tunni toimumise aeg: Üks kord nädalas. Õhtune gruppHind: 45min 13 euro (üks kord)  
Tervisevõimlemine on mõeldud aktiivse elustiili ja hea tervise säilitamiseks vanemas eas. Kasutades regulaarselt erinevaid jõu-, lõdvestus- ja venitusharjutusi, parandame kehahoiakut. Treenides saame vältida lihasjäikust, parandada liigeste liikuvust ning hoida head enesetunnet.
Sõltuvalt tervislikust seisundist ning treenitusest sooritatakse tunnis treeneri/füsioterapeuti juhendamisel lihtsaid ning jõukohaseid harjutusi vastavalt oma võimetele. Grupitunnis tegeletakse eale sobivate lihtsamate kehaliste harjutustega. Muuhulgas pööratakse tähelepanu hingamisele, tasakaalu hoidmisele ja liigestele. Kogenud füsioterapeudi ja treenerina oskab juhendaja anda nõu, kuidas oma tervist hoida ja parandada.
MASSAAŽ, FÜSIOTERAAPIA, MAGNETRAVI Klassikaline massaaž 30/45/60 min – 20/25/30 €
(teised massaažiliigid www.lahetervis.ee)
Füsioteraapia 45 min -25 €, grupis 45 min – 13 €; Kinesioteipimine 13 €
Magnetravi 20 min 7
Osteopraktika kuni 1,5 t – 50 €
LASTE JOOGA

Tunni toimumise aeg: Üks kord nädalas. Õhtune grupp

Hind:    kuutasu on 24 euro

Jooga aitab leevendada hüperaktiivsuse sümptomeid. Samuti aitab jooga lastel lõõgastunult ning konkurentsivabalt oma kehaga kontakti saada, millel on omakorda positiivne mõju loomingulisuse suurenemisele ja õpitulemuste paranemisele. Tunnis töötame läbi kõik peamised lihasgrupid, avame joogaasendite ja hingamisharjutuste abiga energiakeskused ja suurendame teadlikust enda kehast ja sisemaailmast. Joogatund koosneb hingamisarjutustest, soojendusharjutustest ja joogaasenditest ning lõdvestusest.Laste jooga tund baseerub Kundalini joogal.
LASTE KUNSTITERAAPIA

 Tunni toimumise aeg: Üks kord nädalas. Õhtune grupp

Hind: kuutasu on 39 euro

Teraapiline töö värvidega ja nende maalimine vesivärvidega. Lastega värvide tundma õppimine. Nad küll teavad milline on sinine, milline kollane ja teised värvid, kuid eesmärk oleks minna järjepidevalt, sügavuti läbi värvide. Näha, kuidas nad omavahel suhtlevad, tuttavaks saavad, segunevad, millest nad jutustavad ja mida nad maalija kohta räägivad. Esialgu on eesmärk luua värvide kombinatsioone, leida igale värvile isiklik tunne ja mitte niivõrd objektilisi pilte maalida.
ON-SITE MASSAAŽIKURSUS

Hind: 120.00 €

Kestus: 8 t. oktoober/ november (täpsustamisel)

 

 

On-Site, ehk kontorimassaaž on spetsiaalsel toolil tehtav klassikalisel ja idamaistel võtetel põhinev kiirmassaaž, kus kliendi jalad, käed, rindkere ja pea on toetatud. On-Site massaaži toolil tunneb klient end lõõgastunult, turvaliselt ja mugavalt.
Massaaži 10-30 minuti jooksul töötatakse läbi selja, turja, õlgade, kaela ja pea piirkond, et lõõgastada lihaspingeid, parandada verevarustust ja keskendumisvõimet. See on üldlõõgastav, stressi maandav ja positiivset enesetunnet loov massaaž. Massaaž on abiks sundasendis, näiteks kontori-, arvuti- ja tehase tootmisliinil töötavale inimesele, kaela ja õlavöötme pingetest vabastamiseks. Abi saab selja- ja ülakeha pingete puhul aga ka peavalude puhul. Massaaži teostatakse läbi riiete.
On-Site massaaži on võimalik tellida lisaks töökohale ka erinevatele üritustele. Näiteks firmade suvepäevad, messid, spordi- või vabaõhu üritused, jm.Kursuse lõppedes väljastame kursuse läbinule tunnistuse.Täinedavad võimalused leiate www.lahetervis.ee kodulehelt