Kontsert-helirännak: Maa, Vesi, Tuli, Õhk

Neljapäeval, 3. mail algusega kell 19 olete kõik oodatud Muraste koolimaja aatriumisse osa saama kontsert-helirännakust, mille läbivaks teemaks on nelja looduselemendi – Maa, Vee, Tule ja Õhu tunnetamine läbi helide.

Rännaku juhtideks on Tiina Karjatse ja Lilia Märtmaa, kes tutvustavad õhtut nii: Meie elu on seotud looduselementidega- Maa, Vesi, Tuli ja Õhk. Kõikides nendes elementides peitub tohutu jõud MAA annab meile stabiilsust, küllust, turvatunnet, tervist ja küllust VESI äratab meis intuitsiooni, paindlikkuse, naiselikkuse, seksuaalsuse TULI õhutab aktiivsust, kirglikkust, sihikindlust ÕHK toetab meis suhtlemisoskust, toob meile kergust, liikuvust, intellektuaalsust Igal elemendil on oma positiivsed ja negatiivsed küljed. Näiteks tasakaalustamata Tuli võib väljendada liigses agressioonis, Maa võib teha laisaks, Õhk – liiga jutukaks jne Sel üritusel tasakaalustame looduselemente gongide, helikausside, flöötide helide ja väelauludega.

Helidega mängivad Lilia Märtmaa Ja Tiina Karjatse; nende kasutada on gongid, etnilised flöödid, keelpillid, kristallhelikausid, tiibeti helikausid, kurgu- ja ülemhelilaul.  Iga helis viibimise kogemus on ainulaadne, iga kord on see uus retk sisekosmosesse. Retk, mille ajal muutub kõik võimalikuks ning ajavool kaotab oma tähtsuse… See on praktika, milleks on võimeline iga inimene. Teil ei ole vaja “osata” mediteerida, tuleb lihtsalt heita pikali ja lasta endal viibida. Helis ilma eelarvamuste ja hinnanguteta, olles valmis võtma vastu seda kogemust, mis võib saabuda. Helirännakut võib kuulata istudes, kuid sügavama ja rohkem lõõgastavama kogemuse saad kui kuulad muusikat lamades, selleks soovitame kaasa võtta lamamisaluse ja pleedi.

maaOsalus
15€; kahekesi tulijatele  12 €.

Lisainfo  tiinakarjatse@hotmail.com või telefonil 53477992