“Kaheksa armastavat naist” taas Muraste laval

Reedel, 27. aprillil saab Muraste koolimajast taas improviseeritud teatrisaal. Armastatud näitlejanna Anne Veesaare juhendamisel jõuab vaatajate ette (veel hiljuti  Rakvere Teatri repertuaaris olnud) Robert Thomase krimikomöödia „8 armastavat naist“.

See on lugu mehest, kelle ümber on kaheksa naist – igaüks omal kombel armastav ja hooliv, saada ja saavutada tahtev. Hilisel hommikutunnil meest äratama minnes avastab teenija, et… Selleks, et näha, mis edasi saab, tuleb tulla aga kohale!

Trupp, kuhu kuuluvad meie valla inimesed väga erinevatelt tegevusaladelt, kannab tagasihoidlikku nime – Nimetu Näitemänguseltskond. Esimeses  (aga kindlasti mitte viimases) lavatükis löövad kaasa Liisa Oviir, Evelin Tiirik, Ülle Jurtom, Katrin Pebsen-Zachrau , Marili Kurviste, Maivi Vainola, Simone Süvari,  Veronica Pebsen-Zachrau ja Steven Ester. Meeskonda kuuluvad veel Evar Ojasaar (heli) ja Kalle Joost (valgus) ning Aule Kikas (üldkorraldus).

Piletid (hinnaga 5€) on müügil Muraste kogukonnakeskuses ja tund enne etenduse algus kohapeal..

LISAVÕIMALUS PILETI OSMISEKS: Palju on uuritud võimalust osta pilet eelmüügist ilma kogukonnakeskusesse kohale tulemata ja saada see kätte enne etenduse algust. See võimalus on nüüd olemas:
Kandke, palun, piletiraha Mu
raste külaselts MTÜ kontole EE221010220201766227 (kindlasti just sellele sihtotstarbega tehtud erikontole!!!). Palun kirjutage maksekorraldusele: teater, mitu piletit ja teie nimi ning tehke selle kohta pisike teavitus aadressile kogukonnakeskus@muraste.ee või helistades 5253128
Niimoodi ostetud piletid saate kätte enne etenduse algust koolimaja peasissekäigu juures oleva piletimüügilaua juures (piletitele on märgitud teie nimi). Muidugi võite piletitele järele tulla ka varem.

Ootame kõiki teatrisse!