Garaažimüük ja kohvikute päev tuleb jälle!

Kevadine küsimus “kas garaažimüük ja kohvikute päev ka tänavu tuleb?”, saab jaatava vastuse! Juba laupäeval, 26. mail kell 11-16 on kõik oodatud Murastes ostma-müüma-vahetama; kel kokandus-kulinaaria südames, teeb ka väikese kohviku!

KOHVIKUTE PÄEV. Kell 11-16 (ja kauemgi veel ehk seni, kuni võõrustav pererahvas lubab) on gurmaanide rõõmuks avanemas hulganisti kodukohvikuid. Beseerullid ja seljanka, napoleoni kook ja suitsukana… menüüde mitmekesisust  ja kohvikute arvu ei piira keegi ega miski! Julgelt osalema!

GARAAŽIMÜÜK. Igas majapidamises on esemeid, mis on muutunud liigseks (kodumasinatest mänguasjadeni), on jäänud suureks-väikeseks (riietest jalanõudeni),  on jäänud üle (talvevarudest ehitusmaterjalideni) või mida  on piisavalt palju (käsitööst taimedeni). Ikka on nii, et mis ühel on üle, on teisel just puudu. Garaažimüük toimub müüjate oma koduukse juures kell 11-16 (kui ei ole osalejate nimekirjas teisiti märgitud). LISAVÕIMALUS:  Kel puudub võimalus koduse müügipunkti avamiseks, siis on võimalus kasutada kena platsi suvilapiirkonnas Lee tee ja Leegi tee ristmiku haljasalal (nn kaevuplats***).

OSTJALE: Pidevalt täienev info müügikohtade ja kaubavaliku kohta leitav lehekülje lõpus! Leia endale huvipakkuvad müüjad üles!

MÜÜJALE: Anna enda osalemisest esimesel võimalusel (aga hiljemalt  25. mail) teada e-kirjaga muraste@muraste.ee. Kirjuta juurde müügikoht ja ligikaudne kaubavalik (võib lisada ka pilte) .  Mida varem osalemisest teatad, seda suurem on võimalus leida oma väärt kraamile uus omanik. Garaažimüük ja kohvikud on avatud müüjate koduukse juures kell 11-16.

Lisainfo: 5253128 (Aule), muraste@muraste.ee