Sillatalgud Muraste hiies, kas teeme ära?

Plaanisime Muraste hiiemetsas 12 aastat tagasi ehitatud sildade ja purrete remonti juba sellel suvel. Nüüd tuleb töö ette võtta, sest umbes pool purretest vajab kõpitsemist. Kas tulete appi?
Kogu remondimaterjal on olemas kohapeal, kinnitusvahendid hangib tööde eestvedaja Val Rajasaar –  vaja on ainult innukat – ehitavat – lõbusat seltskonda nagu meil varemgi on olnud (väikeses mahus haamreid, saage-kirveid, kruvikeerajaid, mõni lisalabidas jne ka igaühel kaasas). Oleks ju tore, kui saaksime enne suuremat kooliaasta käikuminekut ehk taas kõik järgmiseks seitsmeks aastaks korda (ja suure silla isegi 20-ks aastaks, sest taladeks on immutatud elektripostid meil varutud sel korral).

Suppi saab, tööriistadest on kohapeal olemas kaks käru, paar haamrit ja kange-labidaid, käsisaage paar tükki, paekive sillatalade alla samuti. Koos Are Habichtiga on asjad üle vaadatud ja täpselt teada, kus ja mida vaja teha. Lauamaterjali annetas meie valla sõberfirma Raitwood nagu vanastigi ning korjati ka küla pealt.

15.septembril, maailmakoristuse päeval, algusega kell 11 koguneme  Muraste mõisa juures. Kui saame tosinajagu mehi koos käsitööriistadega kokku, siis saab kõik valmis umbes pealelõunaks. Praegu on tiigid ja kraavid täiesti kuivad, vette ei pea minema, muda vastu aitavad ehk kummikud, aga saab ka laudu alla panna, aga saab kuivalt teha, erakordne võimalus praegu mugavalt teha…

Teeme ära! Teame, et meil on ümbruskonnas sillafänne parasjagu, ja kes veel ka mäletavad teisi sillafänne, kes ei pruugi külaseltsi meililistis olla, kutsuge neid ka! Looduskooli omadest tuleb samuti esindus välja. Palume kindlasti e-postiga teatada, kes on tulemas, et ikka kõik õnnestuks kohe ja korraga.

Päikest!

Info ja registreerumine: Val Rajasaar (val@studioviridis.ee ,5158379) ja Are Habicht.