Kohviklubi sai hoo sisse!

Hea kohv ja magus kaneeline õunakook olid eile (05.09.2018) alguse saanud Kohviklubi vaieldamatud lemmikud. Esimese kohvitassi kõrvale võeti ette väike mõtteline ringvaade: mida on külaseltsis kõik pea kümne aasta jooksul korda saadetud.

Ülevaade tehtust ja tegemata teemadest oli naljaga pooleks sama pikk kui palju on Murastes elanikke – 1766. Sel korral said läbi käidud teemad: prügist – tänavavalgustini; katkisest Mummi Trahteri aiast – kooli kõrval kasvava orhideeni; lilleseadest- mereäärde sõitva liftini; kõnekursusest-rulapargini ja teeaugust-puude istutamise plaanini.

Mured jagati ära ja võeti tööülesandeid ning erinevaid probleeme lahendada. Ülejäänud 1726 teemat katsume läbi käija eeloleva aasta jooksul.

Kindlasti oluline info, mille üle võiks iga murastelane pisut mõtiskleda on valla arengukava ning küla arengukava. Kas Sulle oluline teema on kirjas või on nt sinu kodutee tänavakatte paigaldus kaugemasse perioodi lükatud? Kohviklubi toimekas seltskond annab valda edasi Muraste küla sisendi. Veel jõuab vajalikke muudatusettepanekuid teha!

Järgmine Kohviklubi ja külaseltsi juhatuse avalik koosolek on juba kuu aja pärast, 3.oktoobril kell 18:30 kuni 20:00.

Olulised teemad järgmises Kohviklubis:

  • Sinu mõte, mure, probleem, mis vajab küla poolset lahendust.
  • Liikluskorraldus- meid kõiki oodatakse koju!
  • Hiievälja pargist, uus võimalus tervisespordiks!
  • Arengukavast, meie unistuste ja probleemide võtmest
  • … valik 1725-st ülejäänud teemast

Tule kohviklubisse – tühja käe otsa võib võtta sõbra või tüki kooki!

Muraste külaseltsi juhatus

Mõtteid teemadeks: 5220226 või muraste@muraste.ee