Algab graafikaringi uus hooaeg

Möödunud kevadel käivitunud graafikaring jätkab tegevust –  uue, eelmisest suurema ja raskema pressi ning uute  tehnikatega – kuivnõelast linoollõikeni, digikoopiast siiditrükini, tsüanotüüpiast  karborundumini.

Graafika on põnev, sest kunagi ei ole tulemus täpselt ette aimatav. Sageli juhtub, et tehnika teeb pool pilti ise valmis või pakub lahendusi, mille peale ise poleks tulnudki. Kõige olulisem ei ole graafika tegemisel mitte joonistusoskus, vaid oskus nautida protsessi, ise- ja ühistegemist. See protsess on haarav ning enamasti sõltuvust tekitav. Trükkida saab kõike: teoseid seinale, postkaarte,  eksliibriseid. Lisaks erinevatele paberile trükitavatele tehnikatele saab nüüd trükkida ka tekstiilile (T-särgid, kardinad, laudlinad jne). Kõik ideed saavad kuju. Tugunedes eelmise aasta kogemusele – hakkama saavad kõik, joonistusoskus pole üldse oluline:)

Tunnid hakkavad toimuma Muraste kogukonnakeskuses (sissepääs spordihoone poolsest uksest) esmaspäeviti (sagedus lepitakse kokku vastavalt teemadele) kell 18.30-20.30, juhendajaks  tunnustatud graafik, murastelane Lembe Ruben.

Osalustasu 15 € võib tasuda iga korra eest eraldi või perioodimaksena.  Osalustasu sisaldab tööks vajalikke materjale ja tööriistu.