triipkood

Tunnustame Harku valla vabatahtlikke!

Head vallaelanikud!

Me kõik loome mustreid, oleme osa triipkoodist.
Kas tead, kes väärib tunnustust?
25. novembril toimub Harku valla vabatahtlike tunnustusüritus.
Hooli tegijast ja märgi ta ära. 

Miks? Soovime üheskoos Harku vallavalitsusega tunnustada vabatahtlikke, kes on aastate jooksul panustanud meie koduvalla arengusse külaliikumise edendamisel, turvalisuse tagamisel, noorsootöös, loodushoiu, loomakaitse teemade hoidmisel, sotsiaalvaldkonna, tervislike eluviiside või hariduse edendamisel vms viisil. 

Kuidas? Et kutse pidulikule sündmusele ja tunnustus tublidele vabatahtlikele kohale jõuaks, palume Teil nimetada inimesed, kes on silma paistnud. Nimed koos kontaktandmete ja väikese põhjendusega saatke palun muraste@muraste.ee hiljemalt 28. oktoobriks 2018 (tähtaega pikendatud!).

Austusega,
Harku valla vabatahtlike tänuürituse korraldustoimkond

Lisateave ja küsimused:
muraste@muraste.ee
tel 5220226 Evelin
tel 5253128 Aule

kood m