Noormees Siberist õpetab kurgulaulu

Selle nädala teisipäeva õhtul täitus Muraste koolimaja aatrim võimsate häätlega – õpiti Siberist Eestimaale külaskäigule tulnud Andrei juhendamisel kurgulaulu tehnikat. Tulles vastu eelmises õpitoas osalenute soovile ja neile, kes esimesest koolitunnist ilma jäid, siis nüüd on uus võimalus – Andrei jõuab veel enne Siberisse tagasisõitu korra Murastesse. Uus kurgulaulu õpituba toimub laupäeval, 24. novembril kell 15 Muraste koolimaja aatriumis.  

Õpetaja tutvustab end nii:  Mu nimi on Andrei. Alates lapsepõlvest näen märke ja tunnen enamat kui tavalised inimesed. Elu on juhtinud mind kokku huvitavate ja mulle palju õpetanud inimestega. Ma keskendan hingamistehnikale ja helile (et järgida keha ja tunda teda). See tehnika, millega ma töötan, parandab meie hinge ja avab südame. Ma olen Tyva šamaani Nikolai Ooržaki järgija ja õpilane. Ma usun, et meie kõigi sees on osa Jumalast . Ma õpetan kurgu laulu “Kargara” tehnikat. Tehnika on iseloomulik Siberi, Mongoolia, Tiibeti rahvaste traditsioonilisele kultuurile. Selle heli kasutamine aitab teil ühendada oma “MINAGA” -ga, see heli toob välja negatiivse ja puhastab teie keha (hinge).kurgulaul

Programm:
– sissejuhatav osa
– kurgulaulu”Kargara” õppimine:  hingamistehnika, mille eesmärk on vabastada negatiivsusest; keha puhastamine, mille järel tunnete oma kehas voolavat puhast ja selget energiat ning oskate kasutada oma keha tervendamisel iseenda hingamist ja häält.

Osaluspanus 15€ / Koolitus toimub, kui osalejaid on vähemalt 10

Registreerumine kogukonnakeskus@muraste.ee, lisainfo telefonil 53358212 (Anu). Palun andke osalemisest vähemalt päev enne teada!