Jätkame joogatundidega

Alates 18. märtsist on meie küla  nädalakavas taas joogatunnid. Tunnid toimuvad esmaspäeviti ja neljapäeviti algusega kell 19 Muraste koolimaja peegelsaalis. 

Jooga on iidne õpetus, mille peamine eesmärk on vähendada eluteel ette tulevaid takistusi ja kurbust ning seeläbi suurendada inimese püsivat õnnetunnet. Jooga annab meile hulgaliselt töövahendeid, mida praktiseerides paraneb märgatavalt meie füüsiline ja vaimne heaolu.

Joogaga tegelemine: Kutse joogasse

 • suurendab rahulolu- ja õnnetunnet
 • lõdvestab, rahustab meelt ja keha
 • suurendab elujõudu
 • vähendab ärevust ja stressi
 • aitab paremini toime tulla emotsioonidega
 • parandab suhteid ja suhtumist ümbritsevasse
 • tõstab elukvaliteeti
 • õpetab armastama ja usaldama iseennast ja elu
 • aitab säilitada tugevat tervist
 • leevendab füüsilisi vaevusi
 • säilitab vitaalsuse kõrge eani jne

Joogaõpetaja Daire Tammik: “Arvan, et hea füüsiline ja vaimne tervis on üks oluline osa aitamaks olla õnnelik ja jooga on tore abivahend, mis aitab meil tervemad olla, probleeme ja hädasid ennetada ja head tervist säilitada. Joogatunnid ehitan tavaliselt üles nii, et ca 60 minutit pühendan füüsilisele asendipraktikale ja ca 15 minutit pühendan hingamisharjutustele ja lõdvestusele. Igale tunnile omistan eraldi teema: näiteks heasoovlikkus, rahu, rõõm, paindlikkus, aktsepteerimine, andeksandmine, väe suurendamine, tugevus, valgus, armastus, hirmu vähendamine jne, jne. Teemaga seonduvalt räägin juurde ka joogafilosoofiat ja tunni lõpus võime ühiselt antud teemal arutleda.”

Oled oodatud osa saama kõigest heast, mida jooga töövahendid anda suudavad.

Info: tel 56491113, e-post: daire.tammik@gmail.com