Saame tuttavaks holistilise regressiooniteraapiaga

Maret Hein kutsub Sind kolmapäeval, 17. aprillil kell 18.30 holistilise regressiooniteraapia tasuta tutvustusõhtule.

Me loome pidevalt oma maailma enda tajude, soovide, tahtmiste ja tegudega. Õnn ja rahulolu algavad oma sisemaailma teadvustamisest ja ümberkujundamisest ning holistiline regressiooniteraapia on hea abimees sellel teel. Kui sa ei tunne rahulolu, tasakaalu ja harmooniat, siis on vähe kasu teiste inimeste ja elu süüdistamisest. Kõik, mis on su elus, oled sa ise oma ellu kutsunud.

Ilma põhjuseta pole tagajärge. Kõik meie probleemid, kehalised haigused kaasa arvatud, on alguse saanud mõnest emotsionaalselt keerulisest olukorrast. Selliste olukordadega kaasnevad negatiivsed emotsioonid – hirm, ärevus, viha, abitus, lootusetus, kurbus jne, mis on jäänud väljendamata.

Inimene on tervik – keha, meel (tunded ja mõtted) ja hing toimivad alati üheaegselt. Iga mõte, mida sa mõtled, iga tunne, mida sa tunned, mõjutab iga su keharakku, sest meeles toimuv on kehaga otseselt seotud. Ja ka vastupidi – kehas toimuv mõjutab seda, mis toimub su meeles. Kui üks osa sinust ei toimi harmoonias ülejäänuga, on kogu terviku töö häiritud.

Mis on holistiline regressiooniteraapia eesmärk?

Holistiline regressiooniteraapia (HRT) on tugi õnneliku elu loomisel. Me oleme harjunud pingutama ja „välja kannatama“, aga elu ei pea olema kannatus. HRT eesmärgiks on inimeste toetamine nii, et tavapärasest elust saaks parim võimalik elu. Parimas elus on heaolu, rahulolu ja õnnetunnet, aga sealt ei puudu ka areng ja väljakutsed. See on elu, mida elatakse täiel rinnal, nautides, tundes oma tugevaid külgi ja rakendades oma loomulikke andeid.

Jagan sel õhtul infot ja kogemusi holistilise regressiooniteraapia eesmärgi, meetodi ja selle efektiivsuse kohta, seletan lahti mis on holistiline rännak, millal pöörduda terapeudi poole, kuidas toimub kliendi ja terapeudivaheline koostöö, milliseid tulemusi võiks oodata ning kellele holistiline regressiooniteraapia sobib ja kellele mitte.holist

Toimumisaeg: 17. aprill (kolmapäev) kell 18.30.

Toimumiskoht: Muraste koolimaja

Läbiviija: Holistilise Instituudi regressiooniteraapia õppe 4. kursuse tudeng Maret Hein

Üritus on tasuta. Palun anna oma osalemissoovist teada: Maret Hein, 56 575575; e-post: marethein@gmail.com

Kohtumiseni!