Loodusretked Murastes

Meie hea partner, Muraste Looduskool korraldab läbi 2020. aasta kaks korda kuus loodusretki, -õhtuid ja -hommikuid. Plaanis on iga kuu keskmisel ja viimasel laupäeval avada huvitavaid teemasid koos heade retkejuhtide ja põnevate lektoritega. Kavas on muuhulgas jäljeretk, puud ja põõsad talvel, kevade (t)ärkamine, pulmad looduses, lindude ränne, linnulauluhommikud, kevadlilled, tiigi- ja rannikumere elustik, loomade käitumine (mh. seoses liiklusega), pikk rannikumatk (15 km), suvised ööhääled ja -olendid, nahkhiireõhtu jne., aga ka loodusest inspireeritud rahvakombed ja teadmised ning palju muud loodusega seonduvat.


Ürituste sari „Laupäev looduses“ alustab 11. jaanuaril kl. 11.00 Muraste mõisa juures.
 Täpsem ajakava on leitav looduskooli kodulehel.
Olete kõik palutud!

Lisainfo on siin: http://www.murastelooduskool.ee/tegevused/laupaev-looduses/
Foto: Val Rajasaar

“Laupäev looduses” alustab!