Head uut, 2016. aastat

Kohe-kohe on lõppemas üks ning algamas uus aastaring. On hetk, mil vaatame tagasi, võtame kaasa senised kogemused ja tarkuse, tähelepanekud ja mõtted ning läheme edasi – avastama uut, 2016. aastat.
Muraste külale ja külaseltsile oli lõppev aasta tegus, uusi väljakutseid pakkuv ja võimaldav aasta: tööd alustas Muraste kool; külaselts avas kogukonnakeskuse ning andis hoogu vaba aja veetmise võimaluste avardamisele; saime rahastuse mitmetele vajalikele projektidele; korraldasime omakandi rahvale erinevaid sündmuseid; rääkisime kaasa kodukandi turvalisuse teemadel; osalesime erinevate organisatsioonide tegevustes; kaasasime ja olime kaasatud…
Tänavu astusime oma toimetustega edasi pika sammu ning meie tegevus tunnistati „Harjumaa aasta kodanikuühendus 2015“ tiitli vääriliseks. Meie külaseltsi juht Andrus Saliste pälvis Harjumaa sädeinimese tiitli. Lisaks omistati meile „Vabatahtliku sõbra“ märk, mis seab organisatsiooni tegevusele senisest veelgi suuremad ootused. See kõik innustab ja kohustab – olema väärikas partner omavalitsusele, loominguline sündmuste korraldaja, hoidev ja hoolitsev organisatsioon oma 185 liikme jaoks, turvaline tagala enam kui 1600le külaelanikule… Meie külaseltsi tegevusele hinnangu andjateks olete just teie. Et aga hinnang saaks olla vähemasti hea, olete kõik oodatud panustama nii mõtete kui tegudega – koos teame rohkem, koos teeme rohkem, koos muudame kodukandi veelgi mõnusamaks paigaks. Vaid koostööd tehes saame olla parimad!!!
„Kell tare seina möödab aega oma väärikal sammul“, kirjutas üks armas Saaremaa mees oma mälestusteraamatus. Aastavahetuseni on loetud tunnid. Soovime, et uuel, algaval aastal oleksime rõõmsamad ja avatumad, et nõudmiste ja käskimiste asemel oleksime valmis ka ise panustama, et meil kõigil oleks veelgi enam enesekindlust ja usku tulevikku, ja et see usk saaks kinnitust.
Aitäh, sõbrad, et olemas olete!
Lähme k o o s edasi!
Austusega,
Muraste külaseltsi juhatus
joulukaart