Teeme ära! ka sel aastal!

7. mail, üle-eestilisel Teeme ära! talgupäeval on kõik kodukülast hoolivad murastelased oodatud panustama meie küla heakorda. Tänase päeva seisuga oleme registreerinud Teeme Ära! talgulehel suisa üheksa Muraste talgukohta ning kooskõlastanud talgujuhtidega koristuspiirkonnad. Võimalik, et suure kevade poole avastame veel mõne objekti, mis rohkemate inimeste pealehakkamist vajab – seetõttu hoidkem pilk ikka peal ka meie kodulehel ning andke teada, kui märkate midagi, mis vajab talguliste abi! Paneme üheskoos Muraste puhtusest särama!
Sobiva talgukoha leiad ja saad end talguliseks registreerida www.teemeara.ee lehelt, (vt ka juuresolevat talguteadet). Registreerumine on mõistlik mitmel põhjuse: kodulehe kaudu saab talgujuht anda vajalikku infot ning ka supimeeskonnal on lihtsam katla suurusega arvestada. Talgupäev algab laupäeval, 7. mail kell 11 (supitoimkond alustab juba kl 9), talgulistele jagatakse kosutavat suppi kl 13 Pankranniku mänguväljakul.
Tähelepanekutest andke teada Muraste kogukonnakeskusesse või kirjutage/helistage kogukonnakeskus@muraste.ee, tel 5253128
Teeme ära! ka sel kevadel!