Pakkumine asjalikele koolinoortele

Muraste kogukonnakeskuses-koolimajas toimub alatasa erinevaid üritusi, kontserte, filmiõhtuid, koolitusi ning tihtilugu on vanemad dilemma ees: kas võtta väike laps kaasa (ja muretseda, kas ta jaksab paigal istuda-kuulata-vaadata) või jätta toredale üritusele tulemata.

Viime otsad kokku ja pakume võimalust vahvatele koolinoortele kogukonnakeskuse ruumis (suures saalis toimuvate ürituste ajal) hoidmist vajavate lastega tegeleda – mängida lauamänge, joonistada, meisterdada, vaadata kasvõi multikaid. Usume, et ka vanematel pole probleem toredale hoidjale tänuks mõni euro taskuraha anda:)baby-sitter-1249401_960_720

Seega, noored, kui olete valmis väljakutset vastu võtma, siis kirjutage endast lühidalt kogukonnakeskus@muraste.ee – lepime kohtumise kokku ning ehk saab taas üks tore mõte teoks!