Muraste garaažimüügipäev

asjadIgas majapidamises on esemeid, mis on muutunud liigseks (kodumasinatest mänguasjadeni), on jäänud suureks-väikeseks (riietest jalanõudeni),  on jäänud üle (talvevarudest ehitusmaterjalideni) või mida  on piisavalt palju (käsitööst taimedeni). Ikka on nii, et mis ühel on üle, on teisel just puudu.

Püüame siis suure taaskasutuspäeva abil viia kokku pakkujad ja soovijad ning teeme esimese Muraste garaažimüügipäeva  esmaspäeval, 1. mail kell 10-14  

gar2OSTJALE: Pidevalt täienev info müügikohtade ja kaubavaliku kohta leitav lehekülje lõpus! Leia endale huvipakkuvad müüjad üles!

MÜÜJALE: Anna enda osalemisest esimesel võimalusel (aga hiljemalt  30. aprillil) teada e-kirjaga kogukonnakeskus@muraste.ee. Kirjuta juurde müügikoht ja ligikaudne kaubavalik (võib lisada ka pilte) .  Mida varem osalemisest teatad, seda suurem on võimalus leida oma väärt kraamile uus omanik.
NB! Erandina toimub müük ka Mummi trahteri parklas. 

Lisainfo:  tel 56651604 (Katre)  või  5253128 (Aule), kogukonnakeskus@muraste.ee

SIIN ASUB (JA TÄIENEB PIDEVALT) SUUREL GARAAŽIMÜÜGIPÄEVAL OSALEVATE PAKKUJATE (EHK MÜÜGIKOHTADE) NIMEKIRI.
Leidmist hõlbustab ka 
KAARDIPILT!

KODUGARAAŽID
2. Kähriku t 4 (paarismaja) – 
Müügiks lähevad naiste ja meeste riided, jalanõud, telekas, mikrouunid, nõud. Hinnad väga soodsad! 
3. Muraste tee 7-54:
 Tasuta ära anda kummut (pildil, 100x90x45cm), arvutilaud (pildil, 100x75x60cm), laualamp (pildil), 15 nõukaaegset morsiklaasi, kaks enam kui 4-meetrist 5x5cm puidust prussi (lõigu kasvõi ahjukütteks); 3 lehte kleebitavat pigimatti (80x50cm leht) ja 1 leht kleebitavat heliisolatsiooni (100x60cm) – mõeldud kasutamiseks autodes heli- ja vibratsiooniisolatsioonina, aga sobivad kasutamiseks ka mujal!
laud ja lamp kummut kummut lahti

4. Tuhkru 10 (paarismaja) – 
Palju ilusaid naiste jalanõusid(uued või väga vähe kasutatud suurusele 39-40);  Jalanõusid meestele(moodsad ja korralikud, suurusele 43);  Kodukaup(uus voodipesu ja voodikatted, pleed, nõud, laudlinad, punutud korvid, rotangtool, suitsuandur, jõulutuled, lauamäng jne. Kõik asjad on uued või väga vähe kasutatud).  Akutoitega varstolmuimeja(vähekasutatud, garantii kuni august 2017); Puidust aiapaneel(180x180cm, korralik, vajab vaid ülevärvimist)
5. Kivimäe 2 a:
meilt saab heade hindadega või suisa poolmuidu täiskasvanute ja laste riideid, jalanõusid, mänguasju, jalgratta (või kaks), kasepuust riiuli, kodust pudi-padi. valgusteid, peegli, nagisid, ümmargust lauda, kummutit, tv-alust jpm. Lahke pererahvas ootab rõõmsaid ostjaid! Pakume ka kohvi, teed, morssi ja kooki!
6. Kolmiku 43/1:
Tugevast puidust vastupidav liivakast (185x185cm), puidust jooksuratas, Classic jalgratas (12 tolli), köögitarvikud (nt auruti), laste söögitool, vihmaduši komplekt, tsirkulatsioonipumbad ja elektrikatel, tüdrukute riided ja jalanõud (nr 110-128), poiste riided ja jalanõud (nr 68-98), laste uisud (nr 27 ja 35), naiste riided ja jalanõud. Müügil ka värskeltkorjatud karulauk. Ilusa ilma korral töötab terrassil ka kodukohvik.
7. Lõuka tee 2: käsitöö, laste asjad (ratas, rattatool), majapidamisest vahvat kribi-krabu
8. Taela tee 6: tüdruku jalgratas, väike tõukeratas, rula, rulluisud, kiiver, laste jalanõud (33-36), ja riideid, dvd-filmid, naiste jalanõud ja riided.  Kaminasüdamik malmist (kasutamata!); metskitse pargitud nahad (2 tk) ja veel mõndagi!
9. Taela tee 4:  valdavalt naiste riided ning vahva pudi-padi:)
10. Lõkke tee 12: tasuta ära anda kušett (pesukastiga), madratseid, 2 tugitooli (vajavad riide vahetust), sektsioonkapp. Lisainfo tel 55582942.
11. Lõkke tee 8: riided ja kodusisustus
12. Tedre tee 2: laste ja täiskasvanute riided,  laste jalgrattad,  3-kohaline diivan (tasuta), käekotid ja palju muud
13. Põhjaristi pst 16: laste riideid ja jalanõusid(kuni 2- aastasele poisile, tüdrukule vanuses 5-8 aastat), värsked kaneelisaiakesed!; lisaks eelnevale tuleb müüki üks tõukeratas ja diivanilaud 1×1 m – kasespoon mahagonipeitsiga, peale selle anname tasuta ära ca 50 jooksvat meetrit plastikust (puiduvärvi) heledat põrandaliistu koos klambirtega (kasutatud kuid täiesti terved liistud).
14. Pangapealse 24: kõrge valge voodi 90x200cm koos kirjutuslaua ja riiuliga, mõnusalt paks latekssisuga kattemadrats 180×200, sebramustriga poroloonmadrats 90x200cm, tüdrukute riided (128-162cm) ja poiste riided (128-152cm). Riided maksavad 1-6 €. Väga soodsalt on pakkuda ka kodune solaarium ning  vana õmblusmasin Pfaff automatic!
15. Kiviaia 1 rändkaupmehe garaažimüük A-Z-ni, retrost tänapäevani: valige, mis süda kutsub! Vana tutvuse poolest ei võta ma teilt rohkem vaheltkasu, kui 20%. Mida meilt ei leia tellime Saksamaalt ENGELSBERGIDE pärijatelt. Enne esimest ilmasõda ise tellisin: RETRO nõud ja söögiriistad, audiotehnika, vinüülplaadid, köögitehnika, lauakellad, presendist kolme inimese telk, jõulutuled, gaasimask ja trini-träni. Peale ilmasõda on TÄNAPÄEVASEST kraamist pakkuda naiste-laste riided, jalanõud, raamatud, mänguasjad, laste turvatool Maci-Cosi Prio, kergkäru Quinny, beebimonitorid, lauatelefonid, elektriline kirjutusmasin, videomakk, CD-d, VHS-id, arvuti kuvar (UUS karbis SAMSUNG 24 tolli), digibox, filmiga fotokas KODAK, laevalgustid, veepump (FXA 400 W) ja igasugust toredat ninni-nänni. Avatud ka Kiviaia naabrite kohvik. Pakume head kuuma kohvi, nostalgilisi vahvleid, maiustusi ja midagi peab jääma ka üllatuseks! Loomulikult ei puudu soolased suupisted. Tere tulemast!!!
16. Kangruvälja tänav 8b: Koogibox! Pakume kaasamüügiks ainult väga maitsvaid kooke, pulgakooke, muffineid, kringlit ja palju muud.
17. Kiviaia tn.4 pakutakse ainulaadseid käsitööehteid (portselanist, klaasist ja puidust) otse autorilt. “Naabrite Kohvikus” saab värskelt pressitud mahla, kohvi ja maitsvaid suupisteid.  Müügil teeseened ja leivajuuretis! Pakkumisel aiabassein! Kindlasti on pakkuda naiste jalanõusid nr 39/40, käekotte, päikeseprille.   Kohtumiseni!
18. Lepalaane 30:  Kreeka käsitöömeistrite maled super hinnaga – vasest malelauad ja pronksist nupud; terassi pingid (käsitöö, alates 250.-)
jan

19. Meretähe 4: oma lastele väikseks jäänud  riided ning kaks merisea puuri on ka saadaval:)
20. Võra 5: Müüa ja tasuta anda naiste, meeste ja 0-4aastase tüdruku riided/jalanõud, võrevoodi koos madratsiga, Emmaljunga väga heas korras vanker kookoni ja beebikotiga, 2-3 aastase SCOTT jalgratas.
21. Muraste tee 3—14 terrass (1 korrus) müüb väike ärimees Art tõukeratta varuosi,  legosi ja Furby. Tulge ostma!
22. Oksa 2-2: 
Pakkuda  nukumaja koos mööbliga, laste jalgratas, turvatool , kontorikapp, laste rulluisud 35-38, lasteriideid, mõned naiste kingad  (uues, nr 41) , jm ning Shishi kunstpalmid

 

  1. MUMMI TRAHTERI PARKLA
    1.1. Ain:
    vanavara, raamatud
    1.2. Kristi: laste ja täiskasvanute riidedBLRT_raamat_esikaas_pisem
    1.3. Kristi:
    käsitöö kraam: heelgeldatud vaibad, korvid, makramee, trikoopael
    .
    1.4. Heinart: imeilus vokk, millega saab kohe hakata lõnga ketrama ning kümmekond müüja memuaaride raamatut (vt pildil)
    1.5. Inga: poolvääriskividest käsitööehted!
    ehe
    1.6. Erkki ja Marika: riided, vinüülplaadid, keraamiline pliit ja veel mõndagi:)