Muraste kohvikute- ja garaažimüügipäev. Koos kontserdiga!

Taas on tulemas tore päev kodukülas. Tinglikult saab laupäeval, 12. augustil toimuva päeva jagda  kolmeks osaks:

KOHVIKUTE PÄEV. Kell 12-16 (ja kauemgi veel ehk seni, kuni võõrustav pererahvas lubab) on gurmaanide rõõmuks avanemas hulganisti kodukohvikuid. Beseerullid ja seljanka, napoleoni kook ja suitsukana… menüüde mitmekesisust  ja kohvikute arvu ei piira keegi ega miski! Julgelt osalema!

GARAAŽIMÜÜK. Igas majapidamises on esemeid, mis on muutunud liigseks (kodumasinatest mänguasjadeni), on jäänud suureks-väikeseks (riietest jalanõudeni),  on jäänud üle (talvevarudest ehitusmaterjalideni) või mida  on piisavalt palju (käsitööst taimedeni). Ikka on nii, et mis ühel on üle, on teisel just puudu. Ülduhul toimub garaažimüük müüjate oma koduukse juures kell 12-16. Erandkorras on müüjatele avatud ka Kangruvälja 4 koduõu.

HOOVIKONTSERT. Kell 20 algab Kangruvälja 4 koduõues hoovikontsert, kus esinejaks võrratu nooruke lauljanna Anett Tamm. Kontserdikülastajatele avatakse väravad kl 19. Töötab kohvik! Kontserti pileti hind on 10€ ning kõiki, kes soetavad pileti eelmüügist (kuni 10. augustini), on ootamas väike suupiste ja klaasike veini ning kiirematele koht lauas;) Piletite broneerimine muraste@muraste.ee.

gar aug17 uus

OSTJALE: Pidevalt täienev info müügikohtade ja kaubavaliku kohta leitav lehekülje lõpus! Leia endale huvipakkuvad müüjad üles!

MÜÜJALE: Anna enda osalemisest esimesel võimalusel (aga hiljemalt  10.augustil) teada e-kirjaga muraste@muraste.ee. Kirjuta juurde müügikoht ja ligikaudne kaubavalik (võib lisada ka pilte) .  Mida varem osalemisest teatad, seda suurem on võimalus leida oma väärt kraamile uus omanik. Ülduhul toimub garaažimüük müüjate oma koduukse juures kell 12-16. Erandkorras on müüjatele avatud ka Kangruvälja 4 koduõu.

Lisainfo: 5253128 (Aule), muraste@muraste.ee

SIIN ASUB (JA TÄIENEB PIDEVALT) SUUREL KODUKOHVIKUTE- JA GARAAŽIMÜÜGIPÄEVAL OSALEVATE PAKKUJATE (EHK MÜÜGIKOHTADE) NIMEKIRI. Leidmist hõlbustab ka KAARDIPILT 

OSALEJAD:  

1) Kakangrungruvälja 4: kohvik, garaažimüük, hoovikontsert kl 20!  Avatud müügiplatsile osalejate registreerumine alanud!

Müügiplatsile on registreerunud juba 15 kauplejat!

2) Meresihi 4: garaažimüük ja pannkoogikohvik. Pakkumisel käsitöökaardid ja albumid; käsitöö-kaisukarud, kodukekstiil, riidekraami ja muidu kila-kola (nt paar kilo erinevate riikide münte (uusi ja vanu);  2din automakk bluetoothi, dvd gps ja muude lisadega, valuveljed koos talverehvidega 5×100, 2x ikea telekariiul, halogeenlambid, väike aga paks telekas, Volvo pagasiruumi kate 01-07 v70/xc, Gps garmin nüvi, canoni väike kaamera, klaviatuur, sauna Led valgustid (uus pakendis), poleerija(korra kasutatud), uus veearvesti, tõukeratas, klaviatuur, põrandaplaate igasuguseid, dvd-d ). Tellida saab ka trikoolõngast põrandavaipu ning eritellimusel albumeid jmt!  Lisaks ikka traditsioonilised pannkoogid ja tassike kohvi! (Aule, 5253128)
anna  aule  vaip mari

3)  Kähriku 4: garaažimüük. Müüki on tulemas diivanilaud, kummut, lasteriided ( tüdrukute 68-92, 134-158 ) jalanõud lastele, naistele. Laste suusad, rula. Kapselkohvimasin, elektrikeris sauna, laelamp jpm. (Janely, 56992001)

4) Varre 6: kohvik; Muraste kohvikute päeval avab oma uksed “Väike mõisa restoran” . (Birgit, moisarestoranvarre6@gmail.com) 
varre 6_1 varre 6_2  varre 6_3  varre 6_4

5) Varre 8: garaažimüük; teid ootab laia kaubavalikuga suur müügiplats, kus osalevad mitmed Varre tänava pered 🙂 Olete oodatud!
varre 8

6) Taela tee 6: garaažimüük; Pakume põhiliselt laste kaupu tüdrukutele 8 -11-13 a. ja poistele 7-8a.; jalanõud ,riided, joped,tüdrukute jalgratas ,rulluisud jne.riidekapp kerge, valge kardinapuu (pakendis) poiste ja tütarlaste joped ,pusad ja ka kooli jaoks  mustad püksid ,valge pluus ,sussid jne. (Piret, 56604628)
pir2  pir3  pir4  pir5

7) Kaarla tee 11. Kohvik ja garaažimüük. Avatud kohvik  ” Kaarla 11″ ning garaažimüük. Müügis on lasteasjad ( mänguasjad, riided tüdrukutele, jalanõusid), jalanõud ja riided naistele , koduasju ( nt: lampe, mööblit). Uuri lisa FB eventist!
kaarla 4  kaarla1  kaarla2  kaarla3

8) Muraka tee 4: garaažimüük: Pakkumisel  Hispaania naturaalne kosmeetika BABARIA (valikus näo-. keha-, käte- jala- ja juuksehooldustooted ning deodorandid). Hinnad alates 1,00 EUR, allahindlus -50% kuni -80% Eesti jaehindadest. Lisainfo ecc.est@gmail.com  (Andres, 56627597)
taela4

9) Kolmiku põik 1, garaažimüük ja kohvik;  Pakume müügiks riideid, mänguasju, palju muud huvitavat! Avatud ka pisike kohvik! (Mariliis)
kattel

10) Tulisaba tee 2garaažimüük;  Müüme laste mängumaja, liumäge, laste turvatoole, riideid, jalanõusid, mänguasju jne. (Margot, 55637197)

11) Kivimaa 1; kohvik “Teemu juures”. Kohvikus pakutakse sööki ja jooki ja magusat kookining kõlab retromuusika.  (Kristina, 55536300)
kivimaa

12) Ränikivi tee 4 avab sõnaotses mõttes oma garaažiuksed! Kõik eluks vajalik! Naiste riideid meeste riideid ja lasteriideid ! Samuti ehituse ülejääke ja kodusisustust!

13) Hindreku 7, kohvik, graraažimüük; töötab Vahemere toite pakkuv kohvik. Pakume hispaaniapäraseid eelroogasid (tapaseid), põhitoiduna vürtsikat pannipada, mis koosneb suvikõrvitsast, paprikast, küüslaugu-tšilli pestost ja trüfleeritud seentest. Magustoiduks aprikoosi- kreeka jogurti kook. Toidu kõrvale pakume päevale vastavat jooki kas siis jahedat või sooja. Kõike, millest toidud valmistatud, on võimalik ka kaasa osta. Kohvik avatud ka halva ilmaga, vihma eest kaitseb telk. Lisaks toimub garaažimüük. Müüa tuunitud peamiselt puuvillased seelikud, pluusid, püksid, tuunikad suurustele 36-40. Lisaks pakkuda laste riideid ja mänguasju (sh. palju Lego Duplosid).  (Getrut)
kaire kaire2 kaire3   kaire4

14)  Kivimäe 2agraažimüük ja  kohvik; ilusa (vihmata) ilma korral avatud Kivimäe õuekohvik ja laat! Pakume mõnusaid soolaseid ampse ja mahlaseid kooke. Värskenduseks booli ning muidugi kohvi ja taimeteed! Laadal müüme nii väikeste poiste kui suurte inimeste riideid ja jalanõusid (ka talveks), turvatooli, 1. klassi minejale koolikotti, väikelaste jalgratast, kodule valgusteid, nagisid jm … Kohvikul ja laadal aitab silma peal hoida meie pere kiisu, seetõttu tasub oma lemmikloom sel päeval jätta kodu valvama.  Kohtumiseni laupäeval! (Pille(, tel 56900957).

15)  Pangapealse 24 garaažimüük . Pakkumisel * “Lego”Ninjago  koolikott + võimlemisasjade kott 22.-€; * laserprinter (must-valge, töötab kenasti) – 16.-€;  tasakaaluliikur 90.-€;  XBOX 360 trummikomplekt 11.-€; * XBOX 360 mängud 8.-€; * valge kõrge voodi 90×200, hind 35.-€;* tossud nr.38 (Nike, Sketchers) – hind 11-14.-€; * suusasaapad nr.38 (Rossignol) – hind 22.-€; * sandaalid nr.38 – 5.-€; * “Bratz” nukud  – hind 3.00-5.00€; * nukuriided – hind 0.50-1.00€; * nukumööbel: * roosa nukudauto – 3.50€; * tüdrukute riided suuruses 128-158cm – hind 1.00-4.00; * poiste riided suuruses 128-152cm – hind 1.00-5.00; * metallist autod – 1.50€; * Pikne McQueen autod ja helikopter. Olete oodatud! Katrin Pebsen-Zachrau
k1  k2 k3 k4

16) Pangapealse 6, garaažimüük. Pakkumisel laste mänguasjad!
urmo a

17) Hindreku 1 garaažimüük. Müüki tuleb tuleb –  mööbel, mänguasjad,  käsitöö, lasteraamatud, vahvlid,  viineripirukad, kodune limonaad (Katrin 5289954).

18)  Kiviaia 1 kohvik ja garaažimüük. Kiviaia tänava garaažimüügil ja nostalgilisel kohvikul on hea meel, et ENGELSBERGIDE konkureerivad ärid on jõudnud lõpuks Murastesse. Ärge laske ennast sellest segadusse ajada, sest ENGELSBERGID ei ole andnud alla! Vana tutvuse poolest ei võta me endiselt vaheltkasu rohkem kui 20%. ENGELSBERGID tegid kokkuleppe oma koostööpartneritega, kes meeleldi kauplevad sellel toredal üritusel ja rõõmustavad teid oma parimaga. Pakkuda on A-Z-ni, retrost tänapäevani: valige, mis süda kutsub! Mida meilt ei leia tellime Saksamaalt ENGELSBERGIDE pärijatelt. Enne esimest ilmasõda ise tellisin: RETRO nõud ja söögiriistad, audiotehnika, vinüülplaadid, lauakellad,  jõulutuled ja muu vajalik trini-träni. Peale ilmasõda on TÄNAPÄEVASEST kraamist pakkuda naiste-laste riided, jalanõud, mänguasjad, laste turvatool Maxi-Cosi Rodi AirProtect 15-36 kg, lauatelefonid, elektriline kirjutusmasin, CD-d, VHS-id, arvuti kuvar (UUS SAMSUNG 24 tolli), digibox, fotokas KODAK ja igasugust toredat kila kola. Koostööpartnerid on Teie rõõmuks kohale toonud käsitööd (seepe, vilditud susse, peenemas näputöös kootud kindaid) ja kaasa ostmiseks kõhutäidet (ikka ainult Paunwere) tammega suitsetatud: kala, kana, juustu ja muid maitsemeele ergutajaid. ENGELSBERGIDE meelest vajas ka kevadine kohviku menüü täiendust ning Muraste toredad elanikud peavad seda kõike saama. Nostalgiakohvik pakub: sooja suppi … see ei ole seljanka ja kõrvale käib ka tummisemat. Kui oled maiasmokk, siis pane vaim valmis: vana hea lisanditega vahvlijäätis, mannahõrgutis ja … Ega siis Murastes elav inimene ei ole rumal, ta tuleb sööb kõhu head ja paremat täis ning leiab midagi ENGELSBERGIDE kraamist kaasa ostmiseks. Kontsertile ja nooblisse kõrtsu jõuab pärast ka minna! Tulge luftitage oma sajalisi, muidu löövad koid sisse!!! Kohtumispaik ENGELSBERGIDE partnerid Kiviaia 1.
siret

19) Meretähe 5,  garaazimüük ja muhvinikohvik. Müügile tulevad: Tüdrukute riided/jalanuõud  kuni 4 aastaseni, Beebi turvahäll, lastevanker, rattatool, tüdrukute ratas 10” ja kui hästi läheb siis saab ka maitsvaid muhvineid. (Ardo)

20)  Kolmiku 22-1 Garaažimüük. Müügile tulevad poisteriided suuruses 62 – 110 cm, lastejalanõud suuruses 19 – 30.  Maxi-cosi turvahäll, Babybjörn kõhukott,  Babymoov kandelina, Tiny Love voodikarusell, Babybjörn lamamistool, jalgadel beebivann, erinevad poiste mänguasjad. Naisteriided suurusesele 36 ja teksapüksid ning seelik rasedatele ja ka muud pudi-padi. (Triinu)

21) Lepalaane 17, garaažimüük. Pakutavaks kaubaks motoriided (joped ja püksid), kindad. Hinnad hästi  sõbralikud! (Tiina)
tiina