Kontsert lükkub edasi: INGER tuleb ja vallutab Muraste lava maikuus!

Taas on tulemas üks eriline õhtu, täis suurepärast muusikat ja nauditavat emotsiooni. Sedakorda toob  noor Eesti laulja ja laulukirjutaja  INGER meieni otse südamest tulevad ning armastusest, loodusest ja tunnetest rääkivad laulud.

Inger tuli muusikuna avalikkuse ette 2017. aastal konkursi Noortebänd 2017 kaudu, Eesti Laulul on ta finalist olnud suisa kahel korral (2019, 2020).  Mullu osales Inger USAs  Los Angeleses toimunud mainekas MUSEXPO muusikakonverentsil, ta on valitud rahvusvahelise A&R Worldwide’i uudiskirja nädala uueks artistiks. Lisaks muusika tegemisele tegeleb Inger jalgpalliga ja treenib lapsi Viimsis.

TÄPSUSTUS: Ingeri soolokontsert toimub reedel, 29. mail algusega kell 20 Muraste koolimajas aatriumis (Lee tee 9, Muraste).

Töötab kohvik, uksed avatakse kell 19:00INGER

PILETID:
eelmüügis: 10€/7€ (seeniorid, õpilased, lapsed) Muraste kogukonnakeskuses (E-N kell 9-18, muul ajal vt nädalakava või lepi kokku 5253128).
kontserdipäeval: 13€/10€  1 h enne kontserdi algust kohapeal.

LISAVÕIMALUS PILETI OSMISEKS: Palju on uuritud võimalust osta pilet eelmüügist ilma kogukonnakeskusesse kohale tulemata ja saada see kätte enne kontserdi algust. See võimalus on nüüd olemas:
Piletite eest saab tasuda Mu
raste külaselts MTÜ kontole EE221010220201766227 (kindlasti just sellele sihtotstarbega tehtud erikontole!!!). Palun kirjutage maksekorraldusele: kontsert, mitu piletit ja teie nimi ning tehke selle kohta pisike teavitus aadressile kogukonnakeskus@muraste.ee .
Niimoodi ostetud piletid saate kätte enne kontserdi algust koolimaja peasissekäigu juures oleva piletimüügilaua juures (piletitele on märgitud teie nimi). Muidugi võite piletitele järele tulla ka varem.

Ootame kõiki kontserdile!